Select Page

Kiša i pad temperature u BiH, na planinama snijeg

Kiša i pad temperature u BiH, na planinama snijeg

Nakon sunačnog i toplog dana slijedi naoblačenje i kišovito razdoblje. Od nedjelje će i temperature početi padati, pa ću jutra biti dosta hladnija.

Drugog dana vikenda prevladavat će oblačno vrijeme s kišom koja će biti intenzivnija u večernjim satima. Puhat će i vjetar s jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnje temperature će se kretati od 4 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 10 do 16 stupnjeva.

Oblačno vrijeme pratit će nas i u idućem tjednu. Jutro će osvanuti sa slabijim oborinama koje će se tijekom dana pojačati. Jutarnje temperature će biti niže za jedan stupanj u većini zemlje, dok će se na jugu sniziti za tri stupnja. Dnevna temperatura kretat će se između 9 i 15 stupnjeva, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda, prenosi Klix.ba.

U utorak će prevladavati oblačno vrijeme s kišom, dok će na planinama pasti snijeg. Jutarnje temperature od 3 do 8, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 5 do 10, na jugu od 9 do 13 stupnjeva.

Od srijede jutarnje temperature će biti ispod nule. Prema podacima Accuweathera, vedrije će biti od idućeg petka, ali sunce nas neće dugo grijati jer oblačno vrijeme s oborinama i niskim temperaturama vraća se ponovno sljedeće nedjelje.

klix

OGLASI

Loading