Select Page

KNEZOVIĆ ZA RADIO POSUŠJE: U nastavak prvenstva ulazimo puni samopouzdanja

KNEZOVIĆ ZA RADIO POSUŠJE: U nastavak prvenstva ulazimo puni samopouzdanja

Trener HŠK Posušje, Mario Knezović dao je kratak intervju za Radiopostaju Posušje pred početak proljetnog dijela sezone.

Na pitanje novinarke Marije Budimir o utakmici protiv Brotnja, Mario je odgovorio kako je to bila posljednja provjera prije nastavka sezone, koja počinje u nedjelju, te da nakon pobjede protiv Brotnja u prvenstvo ulaze s puno samopouzdanja.

Što se tiče prijateljskih utakmica rekao je da su odigrali tri. S prvom protiv Igmana (2-2) bio je zadovoljan, jer su prije nje imali vrlo malo treninga i vremena za uigravanje. Protiv Tomislava su izgubili ali je kazao da je u toj utakmici rotirao dosta igrača, posebno mlađih kojim je dao priliku da se nametnu. U Čitluku protiv Brotnja nije krio zadovoljstvo pobjedom (2:4) ali je i naglasio da je bilo nekih pojedinačnih pogrješaka ali da će to kroz treninge do nedjelje pokušati ispraviti.

nk-posusje600x400

Svi zdravi i bez kartona

Na pitanje o ozljedama i igračkom kadru odgovorio je već ono što je svima poznato. Na polusezoni klub su napustili Begić i Bago, dok je momčadi priključeno nekoliko mlađih igrača. Dobre vijesti su što su svi zdravi i bez kartona tako da nedjeljni susret protiv Stoca čekaju spremni.

Ovaj tjedan će odraditi četiri treninga, a većim dijelom igrači će raditi s loptom.

Na kraju razgovora strateg plavo-bijelih pozvao je sve navijače da u nedjelju na Mokri Dolac u što većem broju dođu podržati domaće (mlade) snage protiv vrlo dobre ekipe Stoca.

Točnu satnicu odigravanja ćemo naknadno objaviti.

Posušje.net

OGLASI

Loading