Select Page

KNEZOVIĆ ZA RADIO POSUŠJE: U nastavak prvenstva ulazimo puni samopouzdanja

KNEZOVIĆ ZA RADIO POSUŠJE: U nastavak prvenstva ulazimo puni samopouzdanja

Trener HŠK Posušje, Mario Knezović dao je kratak intervju za Radiopostaju Posušje pred početak proljetnog dijela sezone.

Na pitanje novinarke Marije Budimir o utakmici protiv Brotnja, Mario je odgovorio kako je to bila posljednja provjera prije nastavka sezone, koja počinje u nedjelju, te da nakon pobjede protiv Brotnja u prvenstvo ulaze s puno samopouzdanja.

Što se tiče prijateljskih utakmica rekao je da su odigrali tri. S prvom protiv Igmana (2-2) bio je zadovoljan, jer su prije nje imali vrlo malo treninga i vremena za uigravanje. Protiv Tomislava su izgubili ali je kazao da je u toj utakmici rotirao dosta igrača, posebno mlađih kojim je dao priliku da se nametnu. U Čitluku protiv Brotnja nije krio zadovoljstvo pobjedom (2:4) ali je i naglasio da je bilo nekih pojedinačnih pogrješaka ali da će to kroz treninge do nedjelje pokušati ispraviti.

nk-posusje600x400

Svi zdravi i bez kartona

Na pitanje o ozljedama i igračkom kadru odgovorio je već ono što je svima poznato. Na polusezoni klub su napustili Begić i Bago, dok je momčadi priključeno nekoliko mlađih igrača. Dobre vijesti su što su svi zdravi i bez kartona tako da nedjeljni susret protiv Stoca čekaju spremni.

Ovaj tjedan će odraditi četiri treninga, a većim dijelom igrači će raditi s loptom.

Na kraju razgovora strateg plavo-bijelih pozvao je sve navijače da u nedjelju na Mokri Dolac u što većem broju dođu podržati domaće (mlade) snage protiv vrlo dobre ekipe Stoca.

Točnu satnicu odigravanja ćemo naknadno objaviti.

Posušje.net

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading