Select Page

Kompleks hotela u vlasništvu Posušanina “Importanne Resort Dubrovnik” traži sezonce

Kompleks hotela u vlasništvu Posušanina “Importanne Resort Dubrovnik” traži sezonce

Importanne Resort u Dubrovniku raspisuje natječaj za više djelatnika na radnim mjestima konobara, barmena, kuhara, pomoćnih kuhara, sobarica, čistačica i radnika u praonici.

Na natječaj se mogu odazvati svi oni koji zadovoljavaju zakonske uvjete za rad u Republici Hrvatskoj.
Zainteresirani kandidati svoje životopise mogu poslati na e-mail adresu: kadrovska@importanneresort.com ili nazvati na brojeve telefona: za poslove sobarice, čistačice i radnika u praonici nazvati na 00385 91 461 9556, dok za ostale spomenute poslove možete nazvati na broj 00385 20 440 241.
Ukoliko ste ambiciozni, skloni timskom radu, posvećeni izvrsnosti te želite biti dio uspješnog kolektiva od 300 djelatnika i raditi u okruženju vrhunskih hotela onda su ovo poslovi za vas, stoji u pozivu.

Svjetski poznati hoteli u vlasništvu Posušanina

Importanne Resort u Dubrovniku čine četiri hotela sa pet zvjezdica: Hotel Ariston, Hotel Royal Palm, Hotel Royal Princess, Hotel Royal Blue, jedan hotel sa četiri zvjezdice Hotel Neptun te veličanstvena Vila Elita, koja pruža jedinstven doživljaj luksuza uz obalu Jadranskog mora.

Zanimljivo je da je prema odabiru putnika TripAdvisora, vodećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, dubrovački hoteli u sastavu Importanne Resorta, Royal Princess Hotel i Hotel Ariston, našli su se među 25 najboljih i najluksuznijih hotela u Hrvatskoj.
Royal Princess se tako našao na visokom drugom mjestu u obje kategorije na razini Hrvatske te se istaknuo kao najbolji hotel u Dubrovniku. Svoje mjesto na popisu najluksuznijih hotela u Hrvatskoj pronašao je Hotel Ariston 5*, koji je goste oduševio svojom odličnom pozicijom i širokim izborom sadržaja.

Godišnja nagrada samih putnika „Travellers’ Choice awards” dodjeljuje se petnaestu godinu zaredom najboljim hotelima na svijetu, a za razliku od svih ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor „Travellers’ Choice awards” nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta.
Posebno zanimljivo je što je cijeli kompleks hotela u vlasništvu povratnika iz Kanade, Posušanina Ćirila Zovke.

posusje.net

OGLASI

Loading