Select Page

KOŠARKA: U subotu Liga mladih Posušje-Grude, potom jaki turnir

KOŠARKA: U subotu Liga mladih Posušje-Grude, potom jaki turnir

Predkadeti, kadeti i juniori KK Posušja u utakmicama 19. kola lige mladih na svom terenu U GSD u subotu dočekuju HKK Grude.
Utakmice se igraju u GSD Posušje s početkom od 9:30.

KK Posušje organizira turnir za dječake rođene 2005. i mlađe.

Pored domaćina na turniru će nastupiti i KK Zara iz Zadra, KK Alakar iz Sinja, KK Imotski.

Turnir počinje u 14:00 sati. U prvom polufinalu se sastaju Posušje i Imotski, a drugi par čine Alkar i Zara. Nakon toga će se igrati utakmica za treće mjesto te finale. Zadrani će osim najmlađih gostovati i s predkadetima koji će nakon turnira odigrati utakmicu protiv predkadeta KK Posušja.

Trener Zadarske škole košarke “Zara” je Marin Vrsaljko. Ovim dvobojima se nastavlja izvrsna suradnja KK Posušja i “najkošarkaškijeg hrvatskog grada” – Zadra. Zasluge za organizaciju ovakvih susreta i druženja ponajviše idu našem treneru Josipu Plantaku, koji već planira i posjete i utakmice naših mladih košarkaša njegovom rodnom gradu Zadru.

Podsjećamo, seniori Posušja utakmicu posljednjeg kola regularnog dijela igraju u ponedjeljak na Pecari s početkom u 20:00 sati. Protivnik im je petoplasirana momčad prvenstva Široki II. Drugoplasirano Posušje je izašlo u susret protivniku te dopustio da se utakmica igra u ponedjeljak, tako da za Široki II mogu igrati i igrači iz njihove prve momčadi. Odlična će to biti provjera našim momcima pred doigravanje i polufinalne dvoboje protiv Čapljine.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading