Select Page

Kovačić: Ne moramo se bojati, mi smo čak i bolji od Argentine

Kovačić: Ne moramo se bojati, mi smo čak i bolji od Argentine

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za susret drugog kola protiv Argentine, koji je na rasporedu u četvrtak, prenosi Večernji.hr.

Kao što se jučer pisalo, vatreni su ostali s 22 igrača jer je Kalinić poslan kući, ali atmosfera je dobra i igrači u dobrom raspoloženju kreću na put za Nižnji Novgorod.

Uoči puta na konferenciji su se pojavili Mateo Kovačić i Ante Rebić.

– Gledao sam Messija, igrao je dobro i prvu utakmicu, iako nije zabio. No, Argentina nije samo Messi, moramo paziti na sve igrače. Mislim da se mi ne moramo nikoga bojati, mi smo igrački čak i bolji od Argentine. Osim što imaju Messija, na drugim pozicijama smo mi bolji, rekao je Mateo Kovačić.

Rebić je upitan o mijenjanju strana s Perišićem. – I meni i njemu je lijeva strana bolja, ali za Hrvatsku bismo igrali što god treba, rekao je Rebić pa dodao: – Drago mi je što sam uopće u reprezentaciji, a presretan sam što sam u prvih 11. Ja ću uvijek davati sve od sebe. Mateo Kovačić je progovorio o atmosferi.

Odlična smo ekipa, atmosfera je dosta bolja nego na prijašnjim velikim natjecanjima. Svi dišemo kao jedan…

Nije dozvoljeno pitanje o slučaju Kalinić, ali novinari su ipak zaobilaznim putem došli do mišljenja igrača jer su ih pitali slažu li se s mišljenjem Milana Badelja koji je jučer rekao da svi moraju zatomiti svoje ego i podrediti se.

– Slažem se u potpunosti s Milanom. Ovo je reprezentacija, moramo disati svi kao jedan i biti potpora. Ne može igrati svatko. Izbornik ima svoje odluke, netko se s njima slaže, a netko ne, ali moramo znati da svi imamo isti cilj – da se borimo za Hrvatsku i budemo što bolji na prvenstvu.

Dnevnik.ba

OGLASI

Loading