Select Page

Krenuli radovi na premještanju travnjaka stadiona Mokri Dolac!

Krenuli radovi na premještanju travnjaka stadiona Mokri Dolac!

Krenuli su radovi na premještanju travnjaka stadiona Mokri Dolac.

“Mnoge uspomene čuvat će travnjak “zelenog dragulja”. Na njemu su se slavile titule, proslavljali veličanstveni golovi u plavo-bijelom dresu, tekle rijeke suza nakon ispadanja, slavio se povratak u najviši rang, pisala povijest posuškog i BiH sporta”, objavio je ranije HŠK Posušje.

Podsjetimo, protekloga tjedna Općina Posušje i HŠK Posušje potpisali su s Nogometnim savezom BiH ugovor o sufinanciranju nabavke i postavljanja hibridnog travnjaka na glavnom terenu u sklopu sportskog kompleksa Mokri Dolac. Riječ je o najmodernijem i najsuvremenijem hibridnom travnjaku koji će ubuduće krasiti stadion posuškog prvoligaša, a koji će također uvjete treniranja i održavanja nogometnih ogleda dignuti na jednu višu razinu.

Ovo je prva izmjena travnate podloge nakon 28 godina, a obuhvatit će površinu od 103×68 metara, a očekivani završetak radova je tri mjeseca. Investicija ugradnje hibridnog travnjaka iznosi nešto više od tri milijuna maraka, od kojih općina Posušje, uz podršku Vlade ŽZH, sufinancira s iznosom od 549.197,06 KM.

Travnjak će biti darovan NK Vir iz Posušja, članu MŽNL ŽZH-ŽHB.

Radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading