Select Page

Kuglači Posušja drugi dio sezone startali s pobjedom nad ekipom KK Mostar

Kuglači Posušja drugi dio sezone startali s pobjedom nad ekipom KK Mostar

Nakon stanke od mjesec i pol dana, započeo je drugi dio sezone kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine. Kuglački klub Posušje gostovao je u Mostaru u okviru 12. kola i drugi dio sezone otvorio je pobjedom od 7: 1 nad ekipom Kuglačkog kluba Mostar.

„Iako su bili favoriti, naši kuglači su lakše od očekivanog došli do nova dva boda i sa visokih 7-1 porazili ekipu Mostara. Hvala ekipi Mostara na fer i korektnoj utakmici i gostoprimstvu“, kazali su nam iz Kuglačkog kluba Posušje.

Najbolji na utakmici je naš kapetan Ivan Iko Petric sa 614 oborena čunja.

I ostali kugački klubovi su nastavili drugi dio sezone. Kuglački klub Kozara nadigrao je Kuglački klub Rudar iz Kaknja rezultatom 6:2, Kuglački klub Željezničar je nadigao Kuglački klub Mineral rezultatom 5:3, Rudar iz Prijedora je nadigaro banjalučki Borac rezultatom 6:2, kuglači Posavine su na domaćem terenu izgubili od Slobode rezultatom 3:5, klub ADA iz Banja Luke je svladao Zrinski iz Ljubača rezultatom 2:6. Spmenut ćemo da je najbolji pojedinac cijelog 12. kola bio Zahir Tartić iz KK Posavina koji je srušio 645 čunjeva.

Posušje se sada okreće derbiju sezone, jer već u nedjelju u svojoj kuglani im dolazi Kuglački klub „Rudar“ iz Kaknja. Naši kuglači su na prvoj poziciji ljestvice kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine s 22 boda i imaju dva boda više od Rudara. „Zato pozivamo sve navijače da dođu u nedjelju u 12 sati da podrže naše kuglače u najbitnijoj utakmici sezone“, pozvali su iz Kuglačkog kluba Posušje.

U 13. kolu kuglačke premjer lige osim Posušja i Rudara iz Kaknja igraju i KK Željezničar i KK Mostar, KK Mineral i KK Zrinski, KK Ada i KK Posavina, KK Sloboda i KK Rudar iz Prijedora, KK Borac i KK Kozara.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading