Select Page

Kuglači Posušja preuzeli prvo mjesto tablice kuglačke prve lige

Kuglači Posušja preuzeli prvo mjesto tablice kuglačke prve lige

Ove nedjelje, 6. veljače odigrano je 14. kolo kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine. Derbi kola igrao se u Posušju između domaćina Posušja i Borca iz Banja luke. Kako i priliči derbiju, utakmica je bila neizvjesna do kraja.

Iako su braća Petric, Ivan i Pere odlično otvorili utakmicu i poveli 2:0 i napravili razliku od 120 čunjeva prednosti (Pere 618 i Ivan 662), Borac je u nastavku utakmice dokazao da nije slučajno u dosadašnjem djelu prvenstva bio na prvom mjestu tablice. Od četiri sljedeća igrača, Banjalučani su uzeli 3 boda, tako da je na kraju završilo 5:3 i 68 čunjeva za Posušje. Zbog razlike setova kroz dosadašnji dio sezone Posušje ima prednost ispred Borca, pa je trenutno zauzelo prvo mjesto tablice kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine.

Najbolji igrač Posušja i igrač utakmice je kapetan Ivan Petric s 662 oborena čunja.

„U nikada neizvjesnijoj sezoni i za prvaka i za opstanak gdje se ništa neće znati do zadnjeg kola, moramo najaviti derbi idućeg kola između Rudara iz Kaknja i našeg Posušja u Kaknju , gdje domaćini koji su na 3. Mjestu tablice i samo 3 boda iza Posušja i Borca dočekuju posuške kuglače“, priopćeno je iz Kuglačkog kluba Posušje.

Radioposusje.ba (Z. P. / foto: Kuglački klub Posušje)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading