Select Page

Kuglači Posušja preuzeli prvo mjesto tablice kuglačke prve lige

Kuglači Posušja preuzeli prvo mjesto tablice kuglačke prve lige

Ove nedjelje, 6. veljače odigrano je 14. kolo kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine. Derbi kola igrao se u Posušju između domaćina Posušja i Borca iz Banja luke. Kako i priliči derbiju, utakmica je bila neizvjesna do kraja.

Iako su braća Petric, Ivan i Pere odlično otvorili utakmicu i poveli 2:0 i napravili razliku od 120 čunjeva prednosti (Pere 618 i Ivan 662), Borac je u nastavku utakmice dokazao da nije slučajno u dosadašnjem djelu prvenstva bio na prvom mjestu tablice. Od četiri sljedeća igrača, Banjalučani su uzeli 3 boda, tako da je na kraju završilo 5:3 i 68 čunjeva za Posušje. Zbog razlike setova kroz dosadašnji dio sezone Posušje ima prednost ispred Borca, pa je trenutno zauzelo prvo mjesto tablice kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine.

Najbolji igrač Posušja i igrač utakmice je kapetan Ivan Petric s 662 oborena čunja.

„U nikada neizvjesnijoj sezoni i za prvaka i za opstanak gdje se ništa neće znati do zadnjeg kola, moramo najaviti derbi idućeg kola između Rudara iz Kaknja i našeg Posušja u Kaknju , gdje domaćini koji su na 3. Mjestu tablice i samo 3 boda iza Posušja i Borca dočekuju posuške kuglače“, priopćeno je iz Kuglačkog kluba Posušje.

Radioposusje.ba (Z. P. / foto: Kuglački klub Posušje)

OGLASI

Loading