Select Page

Kuglači Posušja uvjerljivi protiv najvećih konkurenata

Kuglači Posušja uvjerljivi protiv najvećih konkurenata

Kuglački klub Posušje izborio je i drugu pobjedu na samom početku kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine. Svoje najveće konkurente u ligi,  ekupu “Revita” iz Banja Luke pobjedili su rezultatom 8:0. Ekipa Revite bila je u znatno oslabljenom sastavu što zbog zdrastvenih problema, što zbog izostanka dva standardna igrača igrača banjalučkog tima. „Ne vjerujem da bi nam ugrozili pobjedu da su bili kompletni, no ipak ovaj rezultat 8:0 nije realan kada je u pitanju ekipa Revite. Sigurno bi drugačije bilo da su bili kompletni, no mislim da nama ni tada pobjeda ne bi izmakla“, kazao je Ivan Petric.

U pojedinačnim rezultatima, ponovo je dominirao Ivan Iko Petric koji je srušio 625 čunjeva. U posuškom timu, istaknuli su se i Bernard Malenica, ali i Dragan Mišetić.

Siniša Andrić, kapetan ekipe Revita iz Banja Luke istaknuo je da je njegova ekipa bila tek s dva standardna igrača, te da je to pridonijelo ovako uvjerljivoj pobjedi Posušja. „No, mi ipak nismo htjeli tražiti odgodu utakmice, došli smo u Posušje i odigrali najbolje što smo mogli. Ovakve utakmice su važne za afirmaciju igrača koji inače nemaju priliku zaigrati u prvenstvu, tako da smo zadovoljni s te strane. Rezultatom nismo zadovoljni, Posušje jesu prvaci, no mi kao druga ekipa prvenstva s ovim rezultatom nismo zadovoljni. No, bit će bolje. Zanimljivo je da je našu ekipu i tijekom prošle godine mučilo dosta izostanaka, uglavnom je to bila korona i njezini teži oblici. Posušje recimo, takvih problema u prošloj godini nije imalo. I da jesu, ipak imaju kvalitetne zamjene koje bez problema mogu zamjeniti standardne igrače. I tu je jačina Posušja“, kazao je Siniša Andrić iz Banja Luke.

Idući protivnik Posušju je ekipa Borac iz Banja Luke. Posušje igra u gostima.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

Loading