Select Page

KUP BiH 2023. na Topali pripao Nini Banović i Mladenu Mušuri

KUP BiH 2023. na Topali pripao Nini Banović i Mladenu Mušuri

Golf klub Posušje, odnosno Topala, ovaj vikend okupila je 37 igrača, od toga 4 dame i 5 juniora na turniru KUP BiH koji se igra dva dana i boduje se za Masters. U konkurenciji dama, prvo mjesto je osvojila Nina Banović, a u muškoj konkurenciji je najbolji bio Mladen Mušura.

Na turniru je kod dama najbolja je bila Nina Banović koja je imala 81 udarac. Druga je bila Najda Bauk s 88 udaraca. Treća je bila Alama Mekić-Tatargić s 89 udaraca.

U muškoj konkurenciji, pobjednik turnira je Mladen Mušura koji je odigrao 63 udarca sto je -1. Sve mu pohvale na tome, pogotovo po ovako teskim uvjetima. Sve pohvale i Tihi Parlovu koji je bio drugi sa 65 udarac odnosno +1. Takoder, pohvale i Karlu Zovki koji je u ovako jakoj konkurenciji bio treći.

„Velika kiša nam je dosta utjecala na igru, pa je nekoliko ljudi odustalo prije samog kraja. No, većina igrača je ipak završila prvi dan. Zbog najave jos jače i veće kiše, vjetra, drugi dan turnira je otkazan tako da su odlukom komisije i uobičajenih pravila Saveza, pobjednici proglaseni nakon igre prvog dana“, priopćeno je iz Golf kluba Posušje.

Golferica, inače poznata voditeljica Maja Čengić Miralem je vidila program i proglasavanje pobjednika. Predsjednik, Josip Grubišić se zahvalio svim igračima na dolasku iz Sarajeva, Zavidovića, Splita, Crne Gore, Rusije i Amerike, te uručio pehare.

„Sponzor ovog turnira je Meggle BiH, te im se ovim putem zahvaljujemo“, priopćeno je iz Golf kluba Posušje.

Idući vikend u Posušju na Topali će se igrati prvo i drugo kolo Lige BiH 2023. Golf klub Posušje brani naslov prvaka od prošle godine, a iz kluba ističu da se nadaju da će obraniti naslov i osvojiti sedmi naslov državnih pravaka zaredom,

radioposusje.ba 

OGLASI

Loading