Select Page

KUP BIH: Igman nakon jedanaesteraca bolji od Posušja

KUP BIH: Igman nakon jedanaesteraca bolji od Posušja

Nogometaši HŠK Posušje izgubili su u drugom pretkolu Kupa BiH od Igmana iz Konjica na jedanaesterce nakon što je regularni dio utakmice završio rezultatom 3:3.

Domaćini su poveli već u desetoj minuti golom Dine Pajića na asistenciju Ajdina Sultanića. Igman je nastavio stvarati prilike, a jučer odlični Sultanić ponovno asistira Pajiću koji je i ovoga puta precizan te podiže vodstvo na 2:0. Novi gol domaćina dolazi u 38. minuti a Đerfeka ovaj put Matira Bajrić na još jednu asistenciju nezaustavljivog Sultanića koji je radio velike probleme obrani Posušja u prvom dijelu.

I kada se mislilo da će domaćini lagano poluvrijeme privesti kraju, budi se Posušje te s brza dva gola Danijela Begića (40. minuta) i Nikole Leke (41.)  vraća rezultatsku neizvjesnost.

U drugom poluvremenu Posušje je pojačalo tempo i imalo je više od igre i nekoliko prilika koje nisu iskoristili. Najljepši trenutak utakmice dogodio se na isteku 90. minute kada je na 35 metara od gola gostiju loptu primio Krešo Crnogorac te je topovskim udarcem smjestio iza leđa vratara Igmana te Posušju donio toliko priželjkivano i zasluženo izjednačenje.

Ipak, u izvođenju jedanaesteraca, svojevrsnoj lutriji, više sreće i spretnosti imali su domaći igrači koji su tako prošli u sljedeću fazu natjecanja.

U nedjelju je na rasporedu 3. kolo Druge lige FBiH – Jug, a na Mokri Dolac dolazi HNK Kamešnica.

Posušje.net

OGLASI

Loading