Select Page

Lager realizirao najveći iskrcaj strojeva

Lager realizirao najveći iskrcaj strojeva

Tvrtka Lager u ponedjeljak je u Luci Ploče organizirala iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva-rovokopača i utovarivača, što je najveća pojedinačna isporuka u jugoistočnoj Europi. Na ovaj način tvrtka još jednom dokazuje svoju lidersku poziciju u prodaji građevinskih strojeva u ovom dijelu Europe.

Kao generalni zastupnik branda Hyundai, tvrtka Lager je ukupno kupila 111 strojeva dok će se ostatak (31 komad) iskrcati u luci Koper.

Za poslovni portal Akta.ba pojašnjavaju kako već imaju upite od postojećih, ali i potencijalnih kupaca koju su zainteresirani za suradnju.

lager4

“Ovdje se radi o novim Hyundai strojevima-rovokopačima i utovarivačima različitih modela za čiju kupnju nudimo posebne pogodnosti financiranja kako bismo našim klijentima što više izašli u susret: leasing financiranje već od 0 posto kamate i troška obrade, garanciju na 2 ili 3 godine, besplatni servis, mogućnost zamjene starog stroja za novi i dr.”, kažu u kompaniji, pojašnjavajući kako su ovakvi strojevi vrhunske kvalitete, branda Hyundai uvijek potrebni kupcima koji žele ulagati u svoje poslovanje i strojeve.

“Lager posluje na cijelom području jugoistočne Europe, ali i šire, tako da nismo ograničeni samo na bh. tržište što pokazuje da smo lider u prodaji strojeva i rezervnih dijelova u ovom dijelu Europe.”

Osim nabavke strojeva, Lager je trenutno u fazi izgradnje nove hale za skladište rezervnih dijelova od 3.000 paletnih mjesta.

leger2

“Osim navedenog, ponosni smo na našu tvornicu International d.o.o. u Ljubuškom što je pozitivan primjer uspješne privatizacije. Riječ je firmi koja proizvodi prikolice i poluprikolice za prijevoz teških i vanbagaritnih tereta, korpe/kašike za sve vrste radnih strojeva prema želji naručitelja te mlinove i freze za obradu kamena”, kažu za Akta.ba u Lageru, navodeći kako je u novije vrijeme razvijena proizvodnja malčera koji se koriste za intenzivan rad za komunalne i poljoprivredne aktivnosti te kod primjene i održavanja zelenih površina.

“Malčeri koji se proizvode u Internationalu su idealno rješenje za čišćenje i krčenje šikara, grana, šiblja itd. Kao i naši ostali proizvodi, izrađeni su od visokokvalitetnih nehrđajućeg čelika tipa HARDOX”, ističu u Lageru.

ABC portal/Lager Posušje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading