Select Page

Leo Slišković: Došlo je vrijeme za plasman u viši rang!

Leo Slišković: Došlo je vrijeme za plasman u viši rang!

Sjajna polusezona je iza nogometaša HŠK Posušja u Drugoj ligi Federacije (jug). Momčad je u 13 utakmica slavila 11 puta, dok je samo dva puta remizirala. Posušaci drže vrh ljestvice dok samo dva boda manje imaju nogometaši HNK Neuma.

Leo Slišković, trener ekipe s Mokrog Doca je za SportSport.ba iznio viđenje dosadašnjeg dijela, tj. odigrane polusezone te najavio kako je za njegovu momčad došlo vrijeme da se plasira u viši rang takmičenja.

“Obzirom na pojačanja koja smo doveli, te uz odličan start protiv Klisa i Troglava, naslutili smo dobru polusezonu a vjerovali smo i da ovaj dio možemo završiti bez poraza. Sve što je dosad odigrano u 2. ligi Federacije jug po meni je iskreno očekivano, možda su iznenađenja ovako sjajna polusezona za HNK Neum, te pomalo razočaravajući rezultati livanjskog Troglava. Iskreno, mislim d je došlo da Posušje ide u viši rang jer imamo sve uvjete za to a imamo i dobru podršku lokalne vlasti. Što se tiče pojačanja, malo je preuranjeno govoriti o njima, no nisu isključena – kratko je za SportSport.ba rezimirao sjajnu polusezonu svog kluba Leo Slišković.

Kako stoje stvari na Mokrom Docu mogao bi se opet gledati prvoligaški nogomet, a obzirom na ambicije kluba u dogledno vrijeme i premijerligaški nogomet.

sportsport.ba

OGLASI

Loading