Select Page

LJUBAV NA ČVRSNICI: MLADENCI ODRADILI PHOTOSHOOTING NA HAJDUČKIM VRATIMA

LJUBAV NA ČVRSNICI: MLADENCI ODRADILI PHOTOSHOOTING NA HAJDUČKIM VRATIMA

Kada u jednoj fotografiji spojite ljubav i prirodne ljepote – rezultat će uvijek biti fantastičan, što dokazuju i fotografije koje je na Čvrsnici napravio fotograf Vladan Gavrić.

Proces pravljenja fotografija je trajao dva dana, a noć su proveli u planinskom domu Vilinac. Cijelu avanturu fotograf je podijelio i na svom Instagram profilu.

Volim prirodu i planinarenje i oduvijek sam imao želju fotografirati mladence baš na ovoj lokaciji. Željko i Alma dijele moju ljubav prema planinarenju i bio sam jako sretan kada su pristali na moj prijedlog da njihov vjenčani photoshooting napravimo upravo na Čvrsnici. U petak su se vjenčali, a već u subotu smo bili na putu. Prvi dio fotografiranja smo obavili za vrijeme zalaska sunca, odspavali par sati u planinskom domu i u četiri ujutro s lampama krenuli na uspon prema Hajdučkim vratima gdje smo dočekali izlazak sunca, prisjeća se Gavrić.

Naposljetku ističe kako je ovaj photoshooting bio posebno iskustvo za cijelu ekipu, te kako su svi izrazito sretni što na ovaj način mogu promovirati prirodne ljepote.

Inače, Hajdučka vrata ili Mijatov prolaz je prirodni fenomen na planini hercegovačkoj planini Čvrsnici, koji se nalazi na 2.000 metara nadmorske visine iznad kanjona Dive Grabovice na istočnom dijelu spomenute planine. Riječ je o kamenom prstenu u stijenu promjera oko pet metara koji je nastao djelovanjem različitih klimatskih i geomorfoloških faktora.

Također, Hajdučka vrata su geomorfološki spomenik prirode.

Blidinje.NET/klix.ba

OGLASI

Loading