Select Page

Ljubušaci i Širokobriježani zapalili svijeće za nastradalu posušku mladost

Ljubušaci i Širokobriježani zapalili svijeće za nastradalu posušku mladost

Večeras su i u Širokom Brijegu zapaljene svijeće za tragično preminule djevojke i mladiće iz Rakitna i Posušja koji su nesretnim slučajem izgubile život u novogodišnjoj noći u mjestu Tribistovo, kao I za stradale u potresu koji je pogodio Republiku Hrvatsku.

Tuga je zahvatila cijelu Hercegovinu i mnogi njeni stanovnici ne pamte ovakav nesretan događaj koji se dogodio nakon što su se osmero mladih zabavljali i veselili u jednoj vikendici u novogodišnjoj noći, no sve je završilo tragično i cijeli kraj je zavijen u crno.

Zapadnohercegovačka županija je povodom ovog tragičnog događaja proglasila trodnevnu žalost (2,3 i 4 siječnja), piše ABCportal.info

Foto: Ivan RAMIĆ

Ljubušaci su se večeras okupili pokraj spomenika Majci u Ljubuškom gdje su palili svijeće i molili se za stradale u tragediji u mjestu Tribistovo u općini Posušje.

Na miran i dostojanstven način brojni građani Ljubuškog su zapalili svijeće i molili za Miu Soldo, Mariju Pavković, Žanu Pavković, Mirelu Rezo, Stipu Jukića, Stipu Romića, Ivana Miličevića i Stipu Pavkovića.

Iks. Portal

OGLASI

Loading