Select Page

Lončar sa Širokim slavio sa zvukom sirene: Ramljak – Koš nije bio regularan

Lončar sa Širokim slavio sa zvukom sirene: Ramljak – Koš nije bio regularan

U derbi susretu 18. kola prvenstva košarkaša Bosne i Hercegovine Široki je s tijesnih 87:85 pobijedio vodeći Zrinjski i s deset pobjeda došao nadomak Lige za prvaka.

Odlična košarka

U dvorani na Pecari u dvoboju ljutih sportskih rivala viđena je košarka kakva se nije ove sezone mogla vidjeti na bosanskohercegovačkim parketima. Vrlo slična po tempu igre, događajima na parketu, kao prije mjesec dana u finalu Kupa Herceg Bosne kada je slavio Zrinjski. Ovaj put sreća je bila naklonjena domaćinima.

Vrlo dobre role u obje ekipe pružili su Posušani Markus Lončar (Široki Brijeg) i Marko Ramljak (Zrinjski). Lončar je za 26:35 minuta na parketu postigao 13 poena, imao 3 skoka, 4 asistencije i 1 blokadu. Ramljak je na terenu proveo 32:06 minuta te je ubacio 14 poena uz 6 skokova te 2 ukradene lopte.

marko ramljak 1

Nedugo nakon utakmice ponajbolji igrač gostujućeg kluba Marko Ramljak, dao je svoje viđenje ovog slučaja.

“Mislim da smo kao i u Kup utakmici na Pecari prije dva mjeseca ušli mekano u utakmicu i pustili im rano da naprave razliku. Moram reći da smo mi i u ovaj susret ipak ušli rasterećeno jer nam ova utakmica praktički nije značila mnogo, a njima se radilo o Ligi 6. Unatoč svemu, mi smo preokrenuli ovaj susret i usudit ću se reći zasluženo pobijedili!”, rekao je Ramljak u izjavi za SportSport.ba, te nastavio:

“Koš Mikulića je bio izvan vremena, a osim toga napravio je i korake. Ne znam mogu li se uputiti ikakve žalbe na ovo, no mi smo ovaj susret pobijedili u regularnom vremenu, a odluke sudaca, kako ovu, tako i većinu njih tijekom susreta nije potrebno više komentirati. Nije u redu da nam se ovo radi, ako ima pravde mislim da bi se ovaj susret trebao registrirati pobjedom za nas”.

Rezultati 18. kola: Široki – Zrinjski 87:85, Sloboda – Spars 84:87, Bošnjak – Kakanj 65:84, Vogošća – Radnik 94:85, Bosna – Mladost 81:59

Poredak: Zrinjski 14-2, Spars 13-3, Bosna 12-5, Kakanj i Široki 10:6, Mladost 8-9, Student 7-9, Sloboda 6-9, Radnik 5-11, Vogošća 3-14, Bošnjak 2-15. •ući neke pouke – kazao je, između ostalog, glasnogovornik HKK Zrinjski Darko Smiljanić.

Posušje.net/vecernji.ba/jabuka.tv

OGLASI

Loading