Select Page

VIKEND PUN DOBRE ZABAVE I SKIJANJA: Staze su spremne, na skijalištu nastupaju klape i tamburaši

VIKEND PUN DOBRE ZABAVE I SKIJANJA: Staze su spremne, na skijalištu nastupaju klape i tamburaši

Novi centimetri snijega stvorili su pogodne uvjete za puštanje u rad vučnica na skijalištu. Staze su spremne i čekaju skijaše od 9 sati. Osim skijanja vikend koji je pred nama nudi pregršt dobre zabave.

Petak je rezerviran za “Klape na snigu” gdje će nastupiti više klapa iz Hercegovine i Dalmacije: Klapa Sv. Nikola Metković, Klapa Pasika iz Kostanja i Klapa Zvizdan iz Posušja.

U subotu, iz srca domovine tamburaša na Blidinje dolazi sjajni Slavonia Band, a tu je i Jaegermeister party, cjelodnevni party uz DJ-a na ski stazi s večernjim završetkom u SkiBar-u .

Putevi su čisti i prohodni, vozače savjetujemo da vožnju prilagode uvjetima na cesti i podsjećamo da je posjedovanje zimske opreme obavezno. Prema meteorološkim najavama očekuje nas umjereno oblačno i sunčano vrijeme s temperaturama ispod nule. Ne sumnjamo da će se i ovaj vikend mnogi zaputiti prema Blidinju kako bi uživali u skijanju, zabavi i snježnoj idili.

Stanje u Parku prirode Blidinje pratite na kamerama uživo na linku OVDJE, a svi oni koji žele rezervirati mjesto za sebe, obitelj ili prijatelje ponudu mogu pogledati u rubrici “Privatni smještaj”.

Blidinje.net

Blidinje.NET

OGLASI

Loading