Select Page

Majorizacija? Evo je, upravo je na djelu u Stocu…

Majorizacija? Evo je, upravo je na djelu u Stocu…

Ovih dana, istražitelji SIP-a u Stocu obavljaju ispitivanje uzroka prekida izbora u Stocu, 02. listopada 2016.g. Ali se ne radi o ispitivanju uzroka prekida izbora, nego o izjednačavanju krivice. Iako nije jasno odakle SIP-u pravo da glumi neki policijski organ i sačinjava zabilješke i da nameće krivične prijetnje zbog davanja lažnog iskaza.

Zato se jedan dio Stočana trese i nervozni su kad daju lažne iskaze, pa kažu da kutije nije nitko odnio. Nije, one same dobile noge, pa odlučile prošetati do Beredžina kafića u centru grada i tu malo predahnuti i odmoriti se od napornog puta s Aladinića, Crnića, Rivina, Burmaza,…

Bitno je samo okriviti Ivana Perića i maknuti ga s mjesta predsjednika OIP-a Stolac.

Ispitivanje mahom vrše pripadnici bošnjačkog naroda i srpskog naroda, dok Hrvati i u ovom slučaju igraju marginalne uloge, kao što su dijeljenje upitnika i obavljanje daktilografskog posla.

I nije toliko bitno otkriti uzrok prekida izbornog procesa, bitnije im je što se na nekim izbornim mjestima izvršilo prebrojavanje glasačkih listića, i što se na nekim mjestima izborni proces odradio do samog kraja.

Ali nije bitno što su članovi biračkih odbora bošnjačke narodnosti napustili nasilno biračka mjesta, odnoseći sa sobom biračke kutije, biračke spiskove i ostali izborni materijal.

To uopće nije bitno, jer kako sami izjavljuju pripadnici tog naroda, njima je sigurnost bila ugrožena, pa su morali to učiniti.

A to što su se oni služili nasiljem na biračkim mjestima, tome se ne pridaje neki značaj. Jer to uopće nije važno, kad je sigurnost njima bila ugrožena. Kako vam je sigurnost bila ugrožena? Je li tako što ste uvidjeli da gubite izbore, da ne možete na legitiman način preuzeti vlast, pa ste silom srušili Ustav BiH?

Na jučerašnjim izborima za predsjednika SAD-a, jedna gospođa je glasala dva puta, i znate li gdje se sad ta gospođa nalazi? U zatvoru.

A kod nas Kaplan, Ljubović, Mahmutćehajić i ostali napadaju i udaraju predsjednika OIP-a, starijeg čovjeka, člana biračkog odbora spremaju, srećom, samo u bolnicu.

Kažem srećom, jer su posljedice Kaplanovih udaraca mogle biti fatalne. I što s njima biva? Ništa, i dalje hodaju po Stocu, idu u Sarajevo po instrukcije, gradom se šepure i prijete i dalje. I to je BiH.

I to je ta famozna država, po mjeri čovjeka. Ali kojeg čovjeka?

Onog za kojeg kaže Izetbegović i Islamska deklaracija njegovog rahmetli babe.

Znači Hrvati niste dobrodošli, iselite se ako vam se ne sviđa. E pa neće moći gospodo.

Ovo je i hrvatska zemlja, oduvijek i bila.

Say NO to Majoritarianism!

stočanin l poskok.info

OGLASI

Loading