Select Page

Majstori-frizeri u Posušju pokazali najnovije trendove u šišanju

Majstori-frizeri u Posušju pokazali najnovije trendove u šišanju

U nedjelju, 6. svibnja, kako je i najavljeno, u posuškoj je kinodvorani održano druženje frizera na kojem je predstavljen novi frizerski brend Silky Technobasic uz stručni tim edukatora „Studio Marcela“ iz Zagreba.

Na ovom nesvakidašnjem događaju za naš grad okupilo se 50-tak frizerki i frizera iz Posušja. Da bi doživljaj bio potpun, neizostavni su bili modeli. Frizeri iz Zagreba pokazali su svoje umijeće oblikujući frizure na dva ženska modela, dok je najnovije muške trendove na tri modela pokazao Alen Demirović, koji u cijeloj BiH prezentira i educira svoje kolege u oblasti muškog šišanja, ali i brijanja tenjegei održavanja brade. Studio Marcela je brend iza kojeg se krije lanac frizerskih salona čiji stilisti redovito pohađaju edukacije, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Koristeći Silky Technobasic preparate nastoje učiniti svaki posjet salonu jedinstvenim, a u njihove vješte ruke prepuštaju se brojne poznate osobe.

Organizator i zastupnik spomenutog brenda kod nas, posuški frizer Željko Lončar, koji i sam ulaže puno u stručnu izobrazbu, po prvi put se okušao u organizaciji ovakvog događaja. Izuzetno je zadovoljan učincima, uvjeren je da će biti još sličnih događaja, no novo druženje neće biti održano u kratkom roku.

Po završetku prezentacijesudionici su uživali u razmjeni iskustava uz švedski stol. Dodajmo kako je za Željka nastavljen program edukacije i danas (7.svibnja) u Širokom Brijegu gdje je polaznicima frizerske škole u suradnji s kolegicom Danicom Glavina, stručnom suradnicom u školi, pokazao tehniku modernog muškog šišanja.

Radioposusje.b

OGLASI

Loading