Select Page

MAKARANA: Obje posuške ekipe slavile u drugom kolu

MAKARANA: Obje posuške ekipe slavile u drugom kolu

Posuške ekipe SS Bagušić/CB Tropicana i Binvest, nakon poraza na otvaranju turnira, u drugom kolu Makarane su ostvarili pobjede.

Binvest je slavio protiv Veselko Mate koja je povela preko Žige 1:0, ali Jurišić i Bagarić, vračaju stvari na svoje mjesto, da bi Mirko Selak unio dramu u utakmicu s pogotkom za 2:2. Međutim tada Mandurić, u 26.minuti iz solo prodora pogađa za 2:3,a Jurišić drugim pogotkom za 2:4 stavlja točku na i kada je podjela bodova u pitanju. Vrlo dobra partija Veselka Mate koji je nastupio sa svega 6 igrača, a bodovi Binvestu.

FB_IMG_1514233614725

Za razliku od njih SS Bagušiš/CB Tropicana je na sve muke savladala odlično discipliniranu ekipu Tuka take. Kada se tako dobroj ekipi pridruži najraspoloženiji vratar dana Pave Beroš na vratima – problemi su još i veći. Nitko više nije brojio prilike, vratnice, obrane, promašene prilike SS Bagušić/CB Tropicane, kada je Saša Zvizdić iz jedne polu prilike u 17.min kod rezultata 1:1, vratara Borisa Bačka poslao u jednu stranu, loptu u drugu i – vratnica! Nakon toga se rezultat i igra prelomila u korist “crnih”. Ante Serdarušić sa dva pogotka za konačnih 3:1.

Posušje.net/Sport Makarska

OGLASI

Loading