Select Page

MALI NOGOMET: Svadbeni salon Bagušić večeras u borbi za finale

MALI NOGOMET: Svadbeni salon Bagušić večeras u borbi za finale

Jučer su odigrane četvrtfinalne utakmice Makarane 2014, a najveće iznenađenje je ispadanje favorita Frizerskog salona Mario od tučepske ekipe Pivo u boci.

Prva utakmica je ponudila dobar i čvrst nogomet te je Svadbeni salon Bagušić s minimalnim rezultatom pogotkom Bakule porazio Zmijavce i prvi izborio plasman u polufinale.

CB Smile i CB Funky su odigrali brzu i dinamičnu utakmicu, a na kraju je bio bolji CB Smile sa 3:0. Poluvrijeme je završilo bez golova, u drugom dijelu igrač utakmice Ante Babić sa dva i Mario Burić s jednim pogotkom torpediraju CB Funky koji nije bio bez prilika, međutim nisu ih uspjeli iskoristiti. Najbrži pogodak na turniru je postignut na utakmici Konobe Tomić i Bistro Palme Pusak kada Jakšić već u prvoj minuti nakon sjajne akcije pogađa za 1:0. Bistro Palma Pusak izjednačuje vrlo brzo preko Šulente i mreže do kraja utakmice miruju. Pristupilo se izvođenju šesteraca, u čemu su uspješniji bili igrači Konobe Tomić, čiji je golman obranio jedan udarac, što je bilo dovoljno za pobjedu i prolaz dalje.

Pivo u boci i Frizerski salon Mario su bili posljednji četvrtfinalni par, a Frizeri veliki favoriti za prolaz, možda i osvajanje turnira. Još jednom se pokazalo da je lopta okrugla, te je nakon neriješenog rezultata na poluvremenu i na kraju utakmice uslijedilo dramatično pucanje šesteraca, te su se nakon Kazazićevog promašaja i Lalićevog pogotka Tučepljani neočekivano našli u polufinalu koje je na rasporedu danas.

Rezultati jučerašnjih četvrtfinalnih utakmica:

Svadbeni salon Bagušić-Zmijavci 1:0(0:0)

Bakula(1)

CB Smile-CB Funky 3:0(0:0)

Babić(2), Burić(1)

Konoba Tomić-Bistro Palma Pusak 1:1(1:1)-4:2

Jakšić(1)/Šulenta(1)

Pivo u boci-Frizerski salon Mario 3:3(1:1)-6:5

Mihovilović(1), Kazazić-ag, Lalić-6m/Kazazić(2), Martinović(1)

Raspored polufinalnih utakmica:

18:30 Konoba Tomić-Pivo u boci

19:45 CB Smile-Svadbeni salon Bagušić

J. Kovačević/IvoR

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading