Select Page

Malonogometni turnir povodom 23. obljetnice utemeljenja “Bušića”: Hakleri “BATT Splita” slavili protiv veterana branitelja Posušja

Malonogometni turnir povodom 23. obljetnice utemeljenja “Bušića”: Hakleri “BATT Splita” slavili protiv veterana branitelja Posušja

Dan prije, uoči obilježavanja 23. obljetnice Prve profesionalne postrojbe HVO-a „Ante Bruno Bušić“ u velikoj sportskoj dvorani u Posušju održan je Memorijalni malonogometni turnir.

Hrvatska himna „Lijepa naša“ i minuta šutnje za sve poginule i nestale pripadnike pukovnije, kao i za sve one koji su položili svoj život na Oltar Domovine, bili su uvertira u utakmice.

DSCN6780

Na trurniru je sudjelovalo šest ekipa, podjeljenih u dvije skupine. U prvoj su bili 4. Gardijska brigada „PAUCI“, 1. Gardijska brigada „TIGROVI“ te veterani braniteljskih udruga općine Posušje, dok su u drugoj bili Specijalna policija Hrvatske Zajednice Republike Herceg-Bosne, 1. Gardijska brigada „BUŠIĆI“te US JP “BATT Split”. Prvoplasirane ekipe igrale su za prvo, dok su drugoplasirani igrali za treće mjesto.

Rezultati:

Prva skupina

Pauci – Tigrovi 1-3, Tigrovi – Veterani 0-1, Veterani – Pauci 3-1

Druga skupina

Policija HR HB – Bušići 0-5, Bušići – BATT Split 1-3, BATT Split – Policija HR HB 4-0

DSCN6746

Utakmica za treće mjesto: Bušići – Tigovi 3-1

Utakmica za prvo mjesto: Veterani HŠK Posušje – BATT Split 2-4

Dodijele priznanja pobjedničkim ekipama i ekipi za fair play bit će na svečanom obilježavanju obljetnice na Posuškom Gracu koja počinje danas svetom misom u 16.00 sati.

Posusje.net.

OGLASI

Loading