Select Page

Mandžukić i Subašić održali prvu press konferenciju u Francuskoj

Mandžukić i Subašić održali prvu press konferenciju u Francuskoj

Točno u podne Hrvatska je održala svoju prvu konferenciju za medije u kampu u Deauvilleu.

Hrvatska reprezentacija je jučer stigla u Normandiju i već održala otvoreni trening pred oko 300 gledatelja, ali od danas počinju ozbiljniji treninzi Vatreni.

Na press konferenciji govorili su hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Danijel Subašić.

„Jučer smo odradili prvi trening otkako smo u Francuskoj. Trening je bio otvorenog tipa i veseli nas što je bilo prisutno puno djece. Od danas će izbornik postrožiti treninge i krećemo s ozbiljnijim pripremama za nadolazeće utakmice”, rekao je Mario Mandžukić, te nastavio:

„Svaka utakmica će biti teška, pogotovo ova prva sa Turskom jer su i oni pomalo fanatici na terenu. Ono što je najvažnije je da pokažemo srce, borbenost, trku i biti kao jedan na terenu. Ne bih bavio igrom protivnika, već se više trebamo koncentrirati na našu snagu. Imamo velike igrače i ne trebamo se prilagođavati igri protivnika.”

Mandžukić nije htio uspoređivati ovu utakmicu s onom iz 2008. Jer smatra kako će sada biti potpuno druga utakmica i kako sada ima dosta novih igrača u obe momčadi.

Manžukić je nakon toga prepustio riječ vrataru Monaca Danijelu Subašiću koji se u Francuskoj osjeća kao doma.

„Ovo je moje treće veliko natjecanje, ali sam na dva prošla bio na klupi. Drago mi je što igramo u Francuskoj i to na Parku Prinčeva u Parizu gdje još nisam izgubio utakmicu”, rekao je Subašić koji se u nastavku dotakao i Turaka:

„Dobra su reprezentacija, u to nema sumnje. Veoma su opasni iz prekida i trebamo pokušati što manje prekršaja praviti u opasnoj zoni. Ali opet smatram kako se trebamo koncentrirati na sebe i našu igru.”

I Mandžukić i Subašić su rekli kako je primarni cilj Hrvatske proći skupini, a onda u knock-out dijelu turnira svatko ima prilike otići do kraja.

OGLASI

Loading