Select Page

MEGGLE i Srednja SŠ: U sklopu projekta „Kuhaj Predobro by Meggle“ obilježen „Dan škole“

MEGGLE i Srednja SŠ: U sklopu projekta „Kuhaj Predobro by Meggle“ obilježen „Dan škole“

MEGGLE d.o.o. Posušje i Srednja strukovna škola Posušje su zajedničkim snagama priveli kraju uspješan i nadasve društveno- odgovoran projekt „Kuhaj Predobro by Meggle“.

Edukativna radionica se ove srijede iz Meggle kuhinje preselila u „Predobro“ kuhinju Srednje strukovne škole s ciljem da učenici svojim vještinama i znanjem dosada stečenim u pripremanju raznih jela isprate „Dan škole“ koji se već tradicionalno obilježava 07. Lipnja.

Ovo je bila odlična prilika da vrijedni učenici pokažu svoje znanje i kuharske vještine koje su razvili u koordinaciji sa stručnim suradnicima u „Kuhaj Predobro by Meggle „ projektu.

Vrijedne ruke naših učenika su za svoje kolege, nastavnike i roditelje pripremili razna jela; od slanih predjela i plata do ukusnog roštilja i nezaobilazne pite. Za pripremu ovih jela Meggle je donirao svoje kvalitetne proizvode; maslac, vrhnje, svježi sir, jogurt.

„Nadamo se da će ova uspješna priča biti nadahnuće mnogim budućim pričama i da ćemo zajedničkim snagama potaknuti mlade ljude na veći trud i zalaganje i da ćemo na ovaj način, svi zajedno, dati svoj doprinos zajednici u kojoj živimo.

Entuzijazam učenika i odlična atmosfera kako radionica tako i obilježavanja „Dana škole“ su još jednom pokazali da su društveno-odgovorne aktivnosti jedan od temeljnih stupova uspješnog poslovanja“, ističu iz MEGGLE tima.

ugp

OGLASI

Loading