Select Page

Memorijal „Nenadić – Miloš – Ramljak – Begić“ ove godine odigrava se 18. put

Memorijal „Nenadić – Miloš – Ramljak – Begić“ ove godine odigrava se 18. put

18. memorijalni turnir veterana Posušja pod nazivom „Nenadić – Miloš – Ramljak – Begić“ bit će odigran i ove godine. Turnir će okupiti pored veterana Posušja i ekipe veterana iz Livna, NK Rakitno i Zavičajnog kluba Zagreb.

Turnir i program turnira je u subotu, 6. kolovoza. Memorijal započinje polaganjem vijenaca na grobljima preminulih nekadašnjih članova nogometnog kluba iz Posušja u čiju se čast i sjećanje turnir i odigrava. Tako će na groblju u Vinjanima polaganje vijenaca i i molitva biti održana za pokojnog  Miljenka Nenadića u 10 sati, na Ričini u 10. 15 sati molitvu i polaganje vijenaca će veterani upriličiti za pokojnoga Darinka Ramljaka, a na Martića križu će veterani to učiniti za pokojnoga Maria Maku Begića i Ivicu Miloša u 10.30 sati.

Slijedi ždrijeb turnira na Mokrom docu u 15.30 sati, otvaranje turnira u 16 sati, a onda i utakmice u kojem će snage odmjeriti četiri ekipe.

Podsjetimo, ovaj memorijalni turnir održava se u znak sjećanja na Miljenka Nenadića koji je kao branitelj poginuo u Domovinskom ratu,  Ivicu Miloša koji je preminuo nakon jedne od utakmica ovoga kluba, Maria Begića Maku koji je prerano preminuo prije četiri godine, te Darinku Ramljaku koji je preminuo prije tri i pol godine. Sva četvorica bila su članovi posuškog nogometnog kluba do kraja života, te dali veliki doprinos svome klubu. Upravo zato se ovim turnirom drži sjećanje na četvoricu igrača Posušja.

radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

Loading