Select Page

Miligram u Mostaru pod Bijelim Brijegom

Miligram u Mostaru pod Bijelim Brijegom

Jedna od najpopularnijih glazbenih skupina s ovih prostora, Miligram, održat će veliki koncert u Mostaru, na stadionu pod Bijelim Brijegom 19. lipnja 2016. godine, s početkom u 20.30 sati.

Siguran izbor

Riječ je o koncertu koji će se održati u okviru Miligramove turneje “Miligram – Electric Tour”, u sklopu koje je bend do sada obišao Tuzlu i Sarajevo, a nakon Mostara očekuje ih još i Banja Luka 25. lipnja. Veliki koncert Miligrama trebao bi biti obilježen vrhunskom scenografijom te nastupima posebnih gostiju, među kojima će biti i najsjajnija Pinkova zvjezdica Marko Bošnjak iz Rame, koji se jako veseli ovome nastupu.

“Dragi prijatelji, u petak ću u Beogradu uz vašu potporu pokušati proći posljednju prepreku na putu ka finalu Pinkovih zvjezdica. Vjerujem u vašu potporu, nadam se uspjehu i želim sa svima vama već u nedjelju na stadionu pod Bijelim brijegom proslaviti svoj uspjeh. Bit će to moj prvi nastup na otvorenom. Koncert Miligrama je siguran izbor za nezaboravnu noć” – napisao je na svojoj Facebook stranici čudesni Marko Bošnjak.

Miligram je, uz suradnju s organizatorom, odlučio izdvojiti jedan kontingent od 500 ulaznica koje namjerava ustupiti Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru.

– Molimo sve zainteresirane studente da se, sukladno ovome, obrate navedenoj organizaciji kako bi ostvarili pravo na popust prilikom kupnje. Djeca do 7 godina uzrasta imati će besplatan ulazak – navodi se te dodaje da bi na sam dan koncerta ulaznice trebale biti dostupne na dva prodajna mjesta: ulazima sa sjeverne i južne strane stadiona.

Osigurajte ulaznice

– Budući da očekujemo veliko zanimanje za glazbeni događaj godine u gradu na Neretvi, savjetujemo svim zainteresiranim da svoje ulaznice osiguraju navrijeme. Radujemo se vašem dolasku – poručili su članovi benda.

Miligram je bend koji se u vrlo kratkom roku pozicionirao kao jedan od vodećih glazbenih atrakcija na sceni u cijeloj regiji.

S četiri albuma – “Miligram 1”,“Miligram 2”,“Miligram 3” i “Miligram Magnetic”, čija prodaja prelazi nakladu višu od 200.000, Miligram je krenuo na veliku balkansku turneju još 2013. Bend je odradio niz fantastičnih koncerata u Sarajevu, Tuzli, Banjoj Luci, Zenici, Beogradu, Ljubljani…

vecernji.ba

OGLASI

Loading