Select Page

Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH Zvonimir Širić sa svojim suradnicima u radnoj posjeti NP Mljet

Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH Zvonimir Širić sa svojim suradnicima u radnoj posjeti NP Mljet

Sukladno pripremi novog sustava gospodarenja Parkom prirode Blidinje, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH Zvonimir Širić sa svojim suradnicima posjetio je Nacionalni park Mljet. Nacionalni park Mljet je prvo morsko zaštićeno područje, a već 61 godinu oduševljava svoje mnogobrojne posjetitelje bojama i mirisima netaknute prirode.

Izgrađen sustav upravljanja Nacionalnim parkom te razni dokumenti i izvješća bili su tema sastanka, a sve u cilju prenošenja dobrih iskustava na područje Parka prirode Blidinje. Sve to u cilju zaštite prirode te implementacije novog sustava gospodarenja našim zaštićenim područjima.

„Ovom prilikom se zahvaljujemo upravi NP Mljet, posebno ravnatelju gosp. Ivanu Sršenu i voditeljici odjeljka za turizam, trgovinu, marketing i promociju gđi, Diani Dabelić, na savjetima i pomoći pri donošenju ključnih odluka za budućnost naših zaštićenih područja“, priopćeno je iz Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading