Select Page

MJESEC KULTURE: Mnoštvo besplatnih aktivnosti svim studentima

MJESEC KULTURE: Mnoštvo besplatnih aktivnosti svim studentima

Studentski zbor mostarskog Sveučilišta i ove godine organizira “Mjesec kulture”, u okviru najvažnije i najveće studentske manifestacije “Dani Studentskog zbora”.

Mjesec kulture započet će projekcijom filma “Preko mosta ljubavi” na Filozofskom fakultetu (amfiteatar 13), u ponedjeljak, 13. ožujka, s početkom u 18 sati.

Kulturni mjesec će obilovati mnogim sadržajima, kao što su kulturno-zabavne večeri, filmske projekcije, večeri poezije, zanimljive debate i svirke. Svaki student će u ovom bogatom programu moći pronaći aktivnost za sebe.

Posebice je izdvojena značajna suradnja s Hrvatskim narodnim kazalištem u Mostaru, koja u okviru Kulturnog mjeseca donosi poetski kolaž “Jednu turu za kulturu”, predstave “Quijotanje” i “O ljubavi”, književnu večer “Svijest nikad ne umire”, izložbu studentskih fotografija “Svijet oko nas” te koncert Akademskog zbora mostarskog Sveučilišta “Naracije i operacije”.

MJESEC KULTURE

“Pored navedenih aktivnosti, nudimo i razne debate, promocije knjiga, radionice u Američkom kutku, posjet Akademiji likovnih umjetnosti, sajam “Knjiga za knjigu” te zamjenu poezije za besplatnu kavu u pizzerijama Bingo i Pronto, kao i u caffe baru Drugi način”, dodala je koordinatorica Željka Čorić.

Podsjećamo, Mjesec kulture se održava u okviru Dana Studentskoga zbora, koji će svečano biti otvoreni predstavom “Šmizle” večeras, 10. ožujka, s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Ulaz za sve aktivnosti Zbora je slobodan svim zainteresiranima.

O daljnjim novostima, aktivnostima i planiranim projektima, trudit ćemo se i dalje pravovremeno obavještavati javnost, a sve informacije i novosti dostupne su na našoj web stranici, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

treći.ba

OGLASI

Loading