Select Page

Mladež HDZ BiH ŽZH prikupila 12.300 KM za Dom „Marija – naša nada“

Mladež HDZ BiH ŽZH prikupila 12.300 KM za Dom „Marija – naša nada“

U humanitarnoj akciji „Kap u moru ljubavi“ koju je Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke organizirao za Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija – naša nada“ Široki Brijeg prikupljeno je 12.300 KM.

Iznos je prikupljen od prodaje ulaznica za događaj koji se u utorak 15. prosinca 2015. godine održao u ispunjenoj dvorani širokobriješkog kina „Borak“. Na istom su nastupili HKUD „Didak“ Gradnići s predstavom „Učiteljice“ te klape „Bratovština“ iz Gruda i „Grga“ iz Posušja.

humanitarna-akcija-mladez-1218115

Izaslanstvo Mladeži HDZ BiH posjetilo je Dom „Marija – naša nada“ gdje su uručili ček s novčanim iznosom te prigodne božićne paketiće za štićenike Doma. Predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH Stjepan Marić zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli uspješnoj realizaciji ovog projekta. „Hvala svim građanima, gospodarstvenicima i institucijama koji su kupili ulaznice te na taj način pomogli Domu „Marija – naša nada“. Hvala volonterima i članovima Mladeži HDZ BiH koji su sudjelovali u akciji „Kap u moru ljubavi“. I dalje ćemo nastojati pomoći svima kojima je pomoć potrebna“, rekao je Marić.

Ravnatelj Doma „Marija – naša nada“ Slobodan Karačić zahvalio se Županijskom odboru Mladeži HDZ BiH ŽZH na uspješno organiziranoj akciji koja, kao i sve druge humanitarne akcije, pomaže radu ove ustanove. „Organizirali ste odličnu akciju i ugodno smo iznenađeni odazivom građana na istu i prikupljenim sredstvima“, poručio je Karačić.

Posušje.net

OGLASI

Loading