Select Page

SIPA u rad pustila modernu internet stranicu

SIPA u rad pustila modernu internet stranicu

U okviru kontinuiranog procesa moderniziranja i jačanja kapaciteta, te razvijanja odnosa sa javnošću, Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) od petka pustila je u rad novu web stranicu dizajniranu u skladu sa najsuvremenijim trendovima.

Nova web stranica omogućava građanima jednostavno praćenje novosti i događanja u vezi s aktivnostima SIPA-e, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama, te integraciju s društvenim mrežama i dijeljenje sadržaja. Upotrebom responsive web dizajna građani mogu pratiti i preko mobitela i tableta.

Na web stranici mogu se pronaći osnovne informacije o SIPA-i, njenim nadležnostima i organizacionoj strukturi, realiziranim akcijama, suradnji sa drugim agencijama i institucijama, medijski izvještaji i mnoge druge zanimljivosti.

U okviru posebne rubrike ”Kontakti” nalazi se i elektronski obrazac za prijavu nezakonitosti. Putem elektronskog obrasca građani mogu, pored uobičajenih mehanizama komunikacije (telefon, e-mail, dolazak u službene prostorije, krimolovac), podnijeti i elektronsku prijavu kaznenog djela.

Modernizacijom postojeće web stranice redizajniranjem, unapređenjem funkcionalnosti i dodavanjem novih modula, uz pomoć kompanije ”Lampa Studio” iz Sarajeva, SIPA je dobila reprezentativan produkt koji odgovara imidžu vodeće policijske agencije u BiH i šire, priopćila je SIPA.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading