Select Page

Mlađi kadeti KK Posušje osvojili treće mjesto Lige mladih KS Herceg Bosne

Mlađi kadeti KK Posušje osvojili treće mjesto Lige mladih KS Herceg Bosne

Mlađi kadeti Košarkaškog kluba Posušje osvojili su treće mjesto Lige mladih Košarkaškog saveza Herceg Bosne. Bolji od njih ove sezone bili su košarkaši Gruda koji su zauzeli drugo mjesto, te košarkaši Širokog Brijega koji su prvi u kategoriji.

„Ekipa je ovo s puno talenta. Za mene malo nažalost, treće mjesto. Momcima je sigurno još više žao. Bilo je kroz sezonu dosta ozljeda koje su ih pratile. Ključna utakmica za nešto više je mislim bila ona u Širokom Brijegu kada smo izgubili na produžetke“, kazao je za naš radio Danijel Rezo, trener u KK Posušje.

Treće mjesto u Ligi mladih Košarkaškog saveza Herceg Bosne za  mlađe kadete KK Posušje znači i plasman na natjecanje u prvenstvu Bosne i Hercegovine. „Utakmicu igramo u iduću suboti u mi ćemo gledati imati što bolji rezultat“, istaknuo je za naš radio Danijel Rezo, trener u KK Posušje.

Predstavnici Košarkaškog saveza Herceg Bosne u ponedjeljak 5. lipnja su u velikoj športskoj dvorani u Posušju posuškim košarkašicama dodjelili brončane medalje i pehar za osvojeno treće mjesto.

Radioposusje.ba 

OGLASI

Loading