Select Page

Mladi Rakićani pobjednici turnira u Neumu

Mladi Rakićani pobjednici turnira u Neumu

Mladi nogometaši NK Rakitno nedavno su nastupili na ljetnom turniru u Neumu.

Dvije mlade generacije Rakićana godišta 2005. i 2006., predvođene trenerom Ivanom Orečom, svojim dobrim igrama i lijepim dječijim nogometom zadivili su sve prisutne posjetitelje ovog turnira.

IMG_2571

Na ovom neumskom turniru nastupilo je 8 ekipa iz raznih mjesta BiH, koje su bili smještene u dvije dobne kategorije.

Rakićani su kvalitetnom igrom cijeli tijek turnira dominirali i nizali pobjedu za pobjedom, te takvim tempom i igračkom kvalitetom zasluženo osvojili titulu pobjednika turnira, a najboljim igračem turnira proglašen je upravo Mirko Sabljo iz ekipe NK Rakitno.

IMG_2619

U tijeku turnira mlade Rakitske nogometne nade lijepo su se zabavljali i kupali u dosta hladnom moru, naravno praćeni pod budnim okom voditelja ekipe Dane Pavkovića. Nakon dvije prelijepe noći provedene u Neumu, sretno su se i veselo u stilu šampiona – vratili u svoje Rakitno okićeni zlatnim medaljama oko vrata..

IMG_2568

Ovo je jedno veliko i lijepo iskustvo za djecu, al od svega je najvažnije njihovo zajedništvo, prijateljstvo i lijepo druženje ovih mladih igrača koji će možda sutra izrasti u velike nogometaše svetske klase.

IMG_2565

… Lijepo je vratiti se kući sa najsjajnijom medaljom oko vrata, no rezultati s terena i nisu toliko bitni koliko osmijeh i zadovljstvo djece koje možete vidjeti na ovim fotografijama…

Posušje net M. Bešlić

OGLASI

Loading