Select Page

Mladifest u Međugorju – i ove godine idemo!

Mladifest u Međugorju – i ove godine idemo!

I ove godine u Međugorju se održava Mladifest, događaj na kojem se okupi više desetaka tisuća mladih iz cijeloga svijet. Mladifest se održava pod geslom: “Budite milosrdni!” Mladi iz Posušja će i ovaj put biti dio toga nezaboravnog i divnog iskustva. Ove godine putujemo u petak, 5.8. To je posljednji, ali zato najveseliji i najraspjevaniji dan na Mladifestu. Ovo je zato prilika koja se ne propušta!

Karte će se prodavati tijekom četvrtka, 4.kolovoza u župnom uredu od 8 do 12 sati kod fra Serđe i navečer poslije sv. mise u framinoj prostoriji od 18:30 do 19:00 kod predsjednika Ante. Cijena karte je 8 KM (ako ide dvoje iz jedne obitelji druga karta je 5 KM, a ako ide troje treća karta je besplatna). Ukoliko kartu taj dan ne možete kupiti osobno, zamolite nekoga od svojih prijatelja da je kupi jer karte se brzo razgrabe! Na Mladifest mogu ići svi mladi, ne samo framaši, tj. i ostali srednjoškolci, studenti, radnička mladež. Od srca ih pozivamo da nam se pridruže!

Svi autobusi će poći u petak u 15 sati ispred fra Grge. Neće biti jutarnjeg autobusa! Povratak iz Međugorja predviđen je oko ponoći. U Međugorju treba dobro paziti na dostojno ponašanje i osobne stvari, kao i na dolično odijevanje (pogotovo cure!) jer se radi o molitvenom prostoru.

frama-posusje.com

OGLASI

Loading