Select Page

Modrić: To sigurno više neću raditi! Rakitić: Žena mi je rekla da ću odlučiti

Modrić: To sigurno više neću raditi! Rakitić: Žena mi je rekla da ću odlučiti

Nisam želio govoriti fatalističke najave, ovo je veliki ispit koji nismo položiti. No, prošlo je na najbolji mogući način – rekao je Modrić
Hrvatska slavi! Pobjedom 4:3 (1:1) nakon jedanaesteraca izbacili smo Dansku i izborili četvrtfinale gdje nas u subotu u Sočiju čekaju Rusi.

– Ništa, što reći. Ne mogu doći k sebi. Jedanaesterci su lutrija, a večeras je ta lutrija bila na našoj strani. Drago mi je da sam pridonio uspjehu reprezentacije, razveselio narod – rekao je junak pobjede Danijel Subašić.

Riječ je dobio i Luka Modrić.

– Jako teška utakmica, bila je velika sparina, teško je bilo trčati. Morali smo to riješiti prije, no mi očito ne možemo bez drame. Hvala Bogu ovog puta se vratilo – rekao je Modrić koji je promašio s bijele točke u 117. minuti.

– Teško je bilo, bio sam siguran da ću zabiti. Cijelo jutro sam gledao kako njihov vratar brani. I onda onako puknem. Više sigurno to neću radili. Poslije smo zabili mi koji jesmo. Ovo je veliki uspjeh, no nadam se da nećemo stati na tome.

– Nisam želio govoriti fatalističke najave, ovo je veliki ispit koji nismo položiti. No, prošlo je na najbolji mogući način.

Slijedi Rusija.

– Čeka nas vrlo težak protivnik, koji je protiv favorizirane Španjolske pokazao kako se bore. Čeka nas teška utakmica – zaključio je Modrić.

Ključni jedanaesterac zabio je Rakitić.

– Dragi Bog je bio uz nas. Subašić je fantastično obranio tri jedanaesterca. Ova generacija je to zaslužila. U drugom poluvremenu nije bilo zraka. Još jedna luda noć za sve nas – rekao je Rakitić pa dodao:
– Uoči ključnog jedanaesterca sam razmišljao samo o ženi i kćerkama. Žena mi je rekla da su odlučiti utakmici. Preuzeo sam odgovornost, pitao sam dečke kako žele pucati i na kraju je bila odgovornost na meni. Čuo sam se sa ženom i kćerima. Nisam imao riječi, samo sam ih htio čuti. Ovo je za sve Hrvate, na stadionu, u Hrvatskoj. Vidimo te poruke.

Rusija?

– Želimo ići dalje, iskoristiti ovu priliku. Oni će imati svoj stadion, svoju publiku. Mi se idemo oporaviti, malo proslaviti pa se okrećemo Rusiji.

OGLASI

Loading