Select Page

MOSTAR OPEN 2015.: 25 medalja i 4 pehara za TKD “Poskok” Posušje

MOSTAR OPEN 2015.: 25 medalja i 4 pehara za TKD “Poskok” Posušje

U subotu 14. Studenog 2015 godine održao se međunarodni taekwondo turnir „7. Mostar Open 2015“. Turnir se održao u gradskoj sportskoj dvorani u Mostaru a na njemu je nastupilo  420 natjecatelja iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Natjecalo se u disciplinama sportske borbe, formi za sve uzraste i kickova za one najmlađe.

IMG_7249

Taekwondo klub „Poskok“ je nastupio sa 42 natjecatelja u svim disciplinama te osvojio 25 medalja i 4 pehara za ekipne poretke.

IMG_7254

Zlatne Medalje su osvojili: Ante Bešlić, Mario Landeka, Filipa Bašić, Franka Sabljo i Lucija Miličević.

IMG_7318

Srebrne medalje su osvojili: Marko Ramljak, Lea Kvesić, Karlo Topić, Matej Bešlić

IMG_7323

Brončane medalje su osvojili: Martin Crnogorac, Leonardo Mikulić, Frano Leventić, Ante Bešlić, Lucija Krsmanović, Nika Rezo, Marta Grubišić, Petar Krsmanović, Antea Kraljević, Kristian Miličević, Luka Kraljević, Leo Bešlić, Josip Mandurić, Dominik Jukić, Patrik Marić, Klara Grubišić,

IMG_7315

Taekwondo klub „Poskok“ zauzeo je ekipno drugo mjesto turnira u borbama, drugo mjesto u formama, drugo mjesto u kickovima a vrtićanci u borbama su također zauzeli ekipno drugo mjesto.

IMG_7142

“Mostar open je nama odličan turnir za uvođenje naših mladih sportaša u natjecateljske vode. Zbog blizine samog turnira te zastupljenosti svih disciplina ovaj put smo poveli jako puno natjecatelja. Dosta naših natjecatelja je po prvi put nastupilo na natjecanju ali bilo je i onih kojima je ovo 3 ili četvrti nastup koji su opravdali zlatnim medaljama. Klub trenutno okuplja oko 140 članova od kojih je skoro 100 već uključeno u neku natjecateljsku disciplinu. Za sjajne rezultate na ovom turniru u Mostaru najzaslužniji su pomoćni treneri kluba Antonio Jažo i Danijel Boban te mladi i budući treneri Marin Begić, Lucija Bašić i Mihaela Senjak koji su natjecatelje pratili kroz njihove nastupe. Zahvaljujem se roditeljima na podršci koju pružaju klubu i na sjajnom navijanju u Mostaru. Do kraja godine nas očekuju nastupi u Vukovaru, Zagrebu i Splitu” – rekao je Petar Boban, trener.

Posušje.net

OGLASI

Loading