Select Page

MOSTAR OPEN: “Vrtićanci” TKD kluba Poskok osvojili 20 medalja!

MOSTAR OPEN: “Vrtićanci” TKD kluba Poskok osvojili 20 medalja!

U subotu 8.11.2014 godine u Mostaru održao se međunarodni taekwondo turnir „Mostar open“ na kom je nastupilo oko 400 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

20 medalja za “Poskoke”

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja je nastupio u konkurenciji „vrtićanaca“ (djeca od 6-8 godina) koji su se natjecali u dvije discipline. Na turniru je nastupilo 30 posuških „poskoka“ koji su ukupno osvojili 20 medalja (1 zlatna, 10 srebrnih i 9 brončanih).

tkd poskok 2

U disciplini KICK (natjecanje u brzini kružnih udaraca) nastupilo je 9 natjecatelja: srebrnu medalju su osvojili Lucija Miličević i Jure Širić a brončanu Marin Bešlić, Marko Landeka, Darija Rezo, Ljubica Ramljak.

tkd poskok 5

U sportskoj borbi nastupio je 21 posuški član a osvojili su 14 medalja i pehar za ekipno prvo mjesto u konkurenciji vrtićanaca, drugo mjesto je pripalo Fojnici a treće Imotskom.

tkd poskok 4

Luka Kraljević je osvojio jedinu zlatnu medalju te tako postao najuspješniji „poskok“ u Mostaru, srebrnu su osvojili Marta Grubišić, Antea Kraljević, Rafaela Čutura, Franka Sabljo, Stipe Bešlić, Marko Landeka i Karlo Topić a brončane Klara Grubišić, Filipa Bašić, Ivan Bašić i Blago Bago.

tkd poskok 3

Petar Boban, trener

Ovo je veliki uspjeh za naš klub i naše natjecatelja. Nastup 30 naših najmlađih natjecatelja na ovom turniru dokaz je da se u našem klubu dobro radi i da je budućnost taekwondoa u Posušju neupitna. Za naše natjecatelje je ovo bio prvi turnir od kada se bave taekwondoom i svi su bili odlični, neki su osvojili medalje a neki nisu ali svi su pokazali hrabrost, volju i disciplinu što se jedino od njih i tražilo. U klubu se svakodnevno radi i na obučavanju mlađih kadrova za trenerski posao pa su prvo trenersko iskustvo osjetili naši članovi Lucija Bašić, Mihaela Senjak i Marin Begić koji su bili na visini zadatka kroz vođenje treninga a i na samom turniru. Posebnu zahvalu zaslužuju roditelji i članovi obitelji koji su velika podrška i pomoć natjecateljima i klubu.

Do kraja godine nas očekuju nastupi u Zagrebu, Splitu i Vukovaru te polaganja učeničkih pojaseva.

Više fotografija na sljedećem linku: https://www.facebook.com/tkdposkok.posusje/media_set?set=a.581008022026978.1073741873.100003533566483&type=1

Posusje.net

OGLASI

Loading