Select Page

MOSTAR SUMMER FEST: Koncerti, cirkusanti, selfie toranj, karikature i još štošta

MOSTAR SUMMER FEST: Koncerti, cirkusanti, selfie toranj, karikature i još štošta

Sve je spremno za ovogodišnji Mostar Summer Fest, koji ove godine prvi put u Mostaru predstavlja glazbeni spektakl, koji okuplja više od 30 izvođača na čak tri pozornice.

Tri pozornice

Uz glavnu pozornicu vrhunske produkcije na kojoj će svirati Masimo, Hladno pivo, Edo Maajka, Zabranjeno pušenje, Mostar Sevdah Reunion i mnogi drugi, tu je i e-MOtion stage na kojem će posjetitelji uživati u vrhunskoj elektronskoj glazbi prevođeni imenima kao što su Ian Pooley, Petar Dundov, Lea Dobričić, After Affair, Pero Fullhouse te vodeća imena domaće, bh. electro scene.

Govoreći o chill out zoni po kojoj je festival prepoznatljiv jer posjetiteljima nudi uživanje u dodatnim sadržajima Festa, i ona je ove godine dodatno pojačana kako kornerima Mostar Summer Fest partnera tako i festivalskim interaktivnim sadržajima. “Jedno dugo vremensko razdoblje kroz godinu kreiramo chill out zonu. Želimo da posjetitelji za vrijeme festivala zaborave na sve brige i u potpunosti uživaju u festivalskoj zoni te da tako Mostar Summer Fest bude epicentar dobre zabave i pozitivne energije. Drago nam je jer će ove godine posjetitelji Festa uživati u cirkusantima i performansu s vatrom kojeg će napraviti Inex Cirkus Teatar, zatim ćemo postaviti selfie toranj za nezaboravne fotografije, posjetitelji će se opuštati uz festivalski dnevni boravak pod lampicama, a uživati će i u, sada već prepoznatljivim kornerima na Festu, kao što su rakija korner, koktel korner, gasto kutak i slatki kutak. U chill out zoni ćete moći dobiti i besplatnu karikaturu za uspomenu, pogledati MSF best of izložbu fotografija, iskušati snagu u rugby korneru, napraviti fotku u foto kabini, potpisati se na “before i die zid” te uživati u plesu na svili. Ljubitelji hip-hopa i break dancea će zasigurno posjetiti naš treći stage na kojem će biti održano najprestižnije bh. natjecanje u ovim disciplinama, “Shoutgun Vol.4.”, a uz sve to, nezaboravan osjećaj će biti “chillati” u kornerima naših partnera, te “Fan Shop Festa”, dodaju organizatori.
Zahvaljujući Mostar Summer Festu, jasno je da je Mostar dobio open air festival koji stoji uz bok vrhunskim festivalima regije.

Uz bok najvećima

Podsjetimo najveći glazbeni događaj godine u Mostaru i okolici održava se na platou Mostarskog sajma od 30. lipnja do 1. srpnja.

vecernji.ba

OGLASI

Loading