Select Page

Mostar: U pucnjavi ubijen Marko Radić, ubojica u bijegu

Mostar: U pucnjavi ubijen Marko Radić, ubojica u bijegu
Jedna osoba ubijena je hicima iz vatrenog oružja u ponedjeljak u 18:45 sati u Mostaru.

Ubojstvo se dogodilo u Ulici Brune Bušića u blizini MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije i Policijske uprave Mostar.

U 18:45 sati u Ulici Brune Bušića, u blizini sjedišta MUP-a HNŽ-a, dogodilo se ranjavanje sa smrtnim posljedicama osobe inicijala M.R. iz Mostara. Rane su bile takve da je odmah nastupila smrt. Policijsku službenici sektora kriminalističke policije zajedno s nadležnim tužiteljstvom rade očevid. Za osumnjičenim se traga. Imamo osobu za koju postoji sumnja da je počinila kazneno djelo, policijski službenici za njim tragaju i vjerojatno ćemo ga lišiti slobode, izjavio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, ubijen je Marko Maka Radić u koga je J.C. ispalio više hitaca  iz vatrenog oružja.

Podsjećamo, Radić je bio zapovjednik Prve Bjelopoljske bojne u sklopu Druge brigade Hrvatskog vijeća obrane te je odslužio 12 i pol godina zatvora za ratne zločine počinjene nad Bošnjacima u Mostaru tijekom Domovinskog rata.

Ubojica je u bijegu, a na mjestu ubojstva su raspoređene jake policijske snage. Intervenirala je i hitna medicinska pomoć.

OGLASI

Loading