Select Page

Mostarski fakultet upozorava: Studenti se neprikladno odijevaju

Mostarski fakultet upozorava: Studenti se neprikladno odijevaju
Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru objavio je kako se ne poštuje kodeks odijevanja na ovom fakultetu.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Drage kolegice i kolege, ukratko ću vam prenijeti nekoliko obavijesti sa ZNV FF, koja se održala 10. studenog, te koja se tiče studenata i već bi vas unaprijed zamolila da predstavnici godine to podjele sa studentima.

– Uprava Filozofskog fakulteta je zamolila, na poziv Centra za transfuziju krvi SKB-a, da zamolimo što veći broj studenata koji žele i koji mogu donirati krv da se jave predstavniku studenata FF-a kako bi se organiziralo dobrovoljno darivanje krvi i kako bi još jednom pokazali da smo humani. Moj je prijedlog da kroz sljedeći tjedan svi predstavnici pošalju okviran broj studenata kako bi se mogao dostaviti upravi fakulteta, te do kraja realizirati ovaj humanitarni projekt.

– Druga obavijest također dolazi iz Uprave fakulteta i dosta je kritična. Naime, riječ je o nepoštivanju kodeksa odijevanja na našem fakultetu, koji su u pismenoj verziji postavljeni na više mjesta unutar same zgrade, odnoseći se po najviše na ženski rod. Ja kao predstavnica imam dužnost upozoriti sve studente na poštivanje svih pravila, pa tako i ovoga i nadam se da će te i vi isto to učiniti.

To bi bilo kratko priopćenje sa sjednice ZNV i nadam se da će te uvažiti sve već pomenuto, navodi se.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading