Select Page

Oduševit ćete se: Nova pjesma Klape Rišpet

Oduševit ćete se: Nova pjesma Klape Rišpet

Nakon velikog uspjeha s hitom “Šta mi ljube oćeš kazat”, klapa Rišpet nastavlja niz novom uspješnicom naziva “Kad iman tebe”.

Klapa Rišpet ima novu pjesmu naziva “Kad iman tebe”. Ponovno je riječ o veseloj dalmatinskoj pjesmi ljubavne tematike, skladatelja klape Rišpet – Pere Kozomare, na tekst Jasmina Tursića. Pero Kozomara se i ovoga puta odlučio za veseliju pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar.

“Nadam se kako će se i ova pjesma svidjeti našoj publici koje je svakim danom sve više – na Facebooku nas trenutno prati preko 50 000 fanova, a na brojnim koncertima ovog ljeta impresionirali su nas svojom brojnošću i poznavanjem svih tekstova. ‘Jer kad iman tebe – ka’ da moj je cili svit, samo u tvom zagrljaju vridilo bi mi umrit’ novi je refren koji vjerujemo da će brzo upamtiti”, objasnio je.

61427950-klapa-rispet-fani-capalija

Klapa Rišpet u izdanju “Hit recordsa” izdala je i posljednji album naziva “Reći ćeš mi fala”, koji je postigao zavidnu prodaju te se još uvijek nalazi na listi među 30 najprodavanijih hrvatskih albuma. U spotu klape ulogu glumice ovoga puta preuzela je prekrasna Splićanka, bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija. “Ovo je moja druga suradnja s Klapom Rišpet, tako da je snimanje proteklo u opuštajućoj i ugodnoj atmosferi. Inače sam veliki ljubitelj klapskog pjevanja, tako da je ova pjesma baš po mom guštu. Veselim se spotu i vidjeti reakcije ljudi”, rekla je Fani.

U brojnim hitovima klape Rišpet, predvođenom legendarnim frontmenom Ivom Amulićem, možete uživati u sljedećim mjestima: 17.11. Strunjan-Slovenija. 09.12. Krapina, 14.12. Zagreb, 15.12. Varaždin, 16.12. Ivankovo, 23.12. Istarsko narodno kazalište Pula, 31.12. Novi Vinodolski.

Dnevnik.hr/Foto: PR

OGLASI

Loading