Select Page

Mustapić novi trener Zrinjskog

Mustapić novi trener Zrinjskog

Tihomir Mustapić novi je trener HKK Zrinjski.

Tako je odlučio Upravni odbor mostarskog kluba. Bit će veliki izazov za dosadašnjeg pomoćnika trenera Hrvoja Vlašića na klupi Zrinjskog, kao i izbornika bh. vrste Vedrana Bosnića, u čijem se stožeru nalazio.
Poznato ime

Tihomir Mustapić poznato je sportsko ime iz posuške obitelji koja je mnogo dala sportu, ne samo u BiH, nego i u Hrvatskoj. Najmlađi od trojice braće (Dragan i Ivan) Tihomir je osim matičnog kluba Posušje, igrao je i za Široki u vrijeme kada je momčad s Pecare nastupala u regionalnoj ABA ligi. Kako su nam kazali iz Uprave kluba, dosadašnjem treneru Hrvoju Vlašiću bit će ponuđeno mjesto voditelja omladinskog pogona. O ponuđenom mjestu Vlašić se još se nije odredio. U Zrinjskom je još živo i trenutačno se radi s omladinskim izabranim vrstama do stanke koja će nastupiti 10. srpnja. Trenutačno su na okupu svi juniori i nekoliko prvotimaca koji su pod ugovorom. Pod vodstvom trenera Mustapića, Borisa Džidića i Mirana Pehara treniraju dvaput dnevno. Većina igrača kojima je ugovor istekao, odmah po završetku naporne sezone napustili su Mostar i otišli na odmor. Kako nam je kazao Darko Smiljanić, direktor Odjela za odnose s medijima, u klubu su već pregovarali s nekoliko igrača koji su nosili majicu Zrinjskog prošle sezone i postigli su usmeni dogovori oko suradnje. No, poručio je kako će ipak glavnina momčadi u idućoj sezoni biti dosta izmijenjena i klub će se okrenuti mladim igračima koji bi kroz iduću sezonu trebali dobiti priliku.

Obnova Đačkog doma

Smiljanić je istaknuo kako je u cilju stvaranja što boljih uvjeta za rad počelo i renoviranje dvorane Đački dom.

– Želim naglasiti kako smo završetkom sezone za omladinske kategorije te završetkom škole napokon započeli s unutarnjim renoviranjem dvorane Đački dom. Kroz sljedećih mjesec dana odvijat će se radovi na promjeni parketa i uređenju kompletnog interijera dvorane u koju dosad nikad nije ozbiljnije ulagano te se nadam kako će se napokon stvoriti normalni uvjeti za sve korisnike dvorane – istaknuo je Darko Smiljanić. Problem sportske infrastrukture, posebice kada je riječ o dvoranskim sportovima u Mostaru, traje dugi niz godina. Sportska sredina koja je dala mnogo istaknutih sportaša u raznim sportovima zaslužila je primjerenije sportske uvjete. Sadašnja dvorana na Bijelom brijegu nedostatna je za brojne sportaše koje ima Grad Mostar.

vecernji.ba

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading