Select Page

MZ ZAGORJE: Asfaltirana cesta, postavljeni prometni znakovi i zamijenjene stare peći novima u školi

MZ ZAGORJE: Asfaltirana cesta, postavljeni prometni znakovi i zamijenjene stare peći novima u školi

Općina Posušje u ovoj godini je nastavila sa infrastrukturnim projektima. Nakon što su pojedine ulice u središtu grada po prvi put dobile asfalt i krpane rupe po svim mjesnim zajednicama veći zahvat na uređenju puta izveden je u mjesnoj zajednici Zagorje.

DSC_0047

Na ovoj dionici radila se sanacija zavoja koji je bio vrlo uzak i opasan za vozače, a nakon saniranja dobilo se i do nekoliko metara širine za sigurniji promet.

Ispred Općine radove je izvodio JU „Urbikom“ Posušje uz pomoć mehanizacije „Rudnika boksita“ Posušje. Ukupno je asfaltirano oko 1400 kvadrata ceste, a za asfaltiranje je općina Posušje izdvojila oko 35 000 KM.

DSC_0054

Također, na prostoru mjesne zajednice postavljeni su potpuno novi prometni znakovi ili putokazi čime je poboljšana informiranost u okvirima lokalne zajednice, dok su u područnoj školi zamijenjene stare i dotrajale peći s novima kako bi škola imala kvalitetnije grijanje i bolje uvjete za odvijanje nastave za 12 učenika koliko ih pohađa ovu školu.

DSC_0065

Unatoč nedostatku sredstava općina Posušje uspijeva realizirati brojne projekte. U obilasku izvršenih radova bio je općinski načelnik Branko Bago sa svojim suradnicima.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading