Select Page

Najava: 5. koncert filmske glazbe u Posušju!

Najava: 5. koncert filmske glazbe u Posušju!

U ponedjeljak 1.kolovoza , od 20.30h, Posušani imaju po peti put priliku uživati u Koncertu Filmske Glazbe. Pozornica koncerta je na uobičajenom mjestu, ispred zgrade Općine Posušje, a  poznajući  posuške glazbenike iz Kućnog Benda Filmske Glazbe sigurni smo da ništa drugo neće biti uobičajeno.

Granice se redovito pomjeraju, tako da su ove godine, uz obilje filmskih  soundtrackova i glazbenih tema, u program uvrštene i glazbene podloge iz serija koje imaju sve veću gledanost na streaming servisima.

Mladi bendovi posuške Rock Akademije imaju priliku ugostiti svoje vršnjake iz Mostar Rock School te bend Lovers kojeg sačinjavaju polaznici Glazbene škole Imotski.

Prilika je ovo da se posuškoj publici predstave i glazbenici iz Bratunca, Novog Sada, Tomislavgrada…. sa svojim zanimljivim aranžmanima filmske glazbe.

Iz organizacije najavljuju jednu novost koja će razveseliti njihovu stalnu publiku. Naime, ove godine, na dan koncerta 1.kolovoza, u prodaju će biti puštene majice s logom i programom koncerta, po promotivnoj cijeni od 10 KM. Također su jako zadovoljni podrškom sponzora kojima se zahvaljuju a ove godine koncert su podržali: Općina Posušje, MEGGLE d.o.o, Planet d.o.o, JP Elektoprivreda HZ HB, Shoping Centar Oli te tvrtka Pro Stage.

Svi koji žele pratiti Koncert, a nisu u mogućnosti stići tu večer do Posušja, moći će pratiti izravne prijenose na radio postajama  Posušje,  Plus, Herceg Bosna te uz svoje TV-prijemnike na programu RTV HB od 20.30.

Svi ste pozvani, svi ste dobrodošli!!!

OGLASI

Loading