Select Page

Najava: Komična melodrama „Bijelo“ u srijedu u sklopu Posuškog lita!

Najava: Komična melodrama „Bijelo“ u srijedu u sklopu Posuškog lita!

Ove srijede u kinodvorani Posušje u sklopu Posuškog lita, čeka nas prava dramska poslastica, komična melodrama „Bijelo“ u izvedbi splitske kazališne družine “Ritam igre”!

Riječ o klasičnom sukobu dviju generacija, starijeg i iskusnijeg Majstora te prostodušnog i zanesenog Malog.

Njih dvojica bez namjere da razgovorom postignu išta konkretno više od privida protjecanja vremena, dotiču se navijačkih mudrovanja i filozofiranja o hrani, ljubavi, ženama, uspjehu i drugim životnim temama te time ipak razabiru poneko zrnce utjehe i životne mudrosti. Njihovo traganje za međusobnim sporazumijevanjem, kao i namjera da u krajnju liniju oliče stan i obave posao za koji su plaćeni, je prožeto brojnim komičnim situacijama, nesporazumima te životnim egzistencijalnim trenucima.

Predstavu je napisao Dubravko Mihanović, nastala je kroz zajednički režijski rad Ivana Baranovića, Branimira Rakića i Donata Zeke. Ulogu Majstora igra glumac Branimir Rakić dok Malog igra Donat Zeko. Ivan Baranović je dio autorskog tima kao producent, stručni suradnik i alternacija. Miho Dolina potpisuje oblikovanje tona, a za oblikovanje svjetla je odgovoran Damir Dolina.

Komična melodrama „Bijelo“, u srijedu 28.lipnja 2023.,kinodvorana Posušje u 20:00 sati! Ulaz je slobodan!

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading