Select Page

Završio je još jedan Highlander Blidinje

Završio je još jedan Highlander Blidinje

Putovanje Parkom Prirode Blidinje kroz 5 dana. U tih 5 dana se podijelilo skoro 100 kilometara. U 100 kilometara se napravilo preko 150 000 koraka.

Druženje i nova poznanstva. Simbioza modernog čovjeka sa prirodom i njenim ljepotama. Kroz smijeh i kušnju te probijanje vlastitih granica mogućnosti se prešlo više od 4000 metara nadmorske visine, piše Visit Blidinje.

Da je ovaj Highlander nešto više od samog događaja najbolje će ispričati priče njegovih sudionika.

Stazama Čvrsnice i Vrana su naišli na, tko zna koliko najljepših vidikovaca. Prešli i nekoliko vrhova preko 2 000 metara te spavali pod zvjezdanim nebom na istoj visini. Prošli su i pored jezera Crvenjak te već na široko opjevanih Hajdučkih Vrata. Divili su se pogledu na Kanjon Dive Grabovice dubokom 1800 metara. Spuštali se siparom sa vrha Pločno. Uz sve prirodne ljepote imali su prilike i kušati tradicionalnu, domaću hranu lokalnih proizvođača koji su prava mala oaza bogatih i ukusnih recepata. Odmarali su dušu i tijelo pod debelim hladom stoljetnih šuma koje postoje samo u Parku Prirode Blidinje.

“Njima čestitke a Park Prirode Blidinje je postao bogatiji za još 130 različitih priča koje će otići u svijet i u najboljem svijetlu predstaviti @highlanderbih kao avanturistički događaj koji otkriva najbolje od ovog parka.” – zaključuju iz Visit Blidinja.

Foto: Visit Blidinje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading