Select Page

Najava: Sportske igre mladih održat će se u srijedu u sklopu Posuškog lita!

Najava: Sportske igre mladih održat će se u srijedu u sklopu Posuškog lita!

Sportske igre mladih su jedna od vodećih svjetskih sportskih amaterskih manifestacija za djecu i mlade, s ciljem promocije, prijateljstva, solidarnost i fair play-a.

Prvi put su se organizirale 1996. godine u Hrvatskoj. Do sada Sportskim igrama mladih je sudjelovalo preko 1.500.000 natjecatelja. Igre su organizirane pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora i Svjetske nogometne federacije. Podršku im daju eminentna imena iz sportskog i političkog života.

Upravo nas ovaj događaj očekuje u srijedu (22.svibnja) u Posušju sklopu manifestacije Posuško lito, gdje će se najmlađi okušati u raznim sportovima. Početak igara je u 10:00 sati, a bit će upriličene na Trgu hrvatskih branitelja i u Gradskoj športskoj dvorani.

Podsjetimo, jedan od najatraktivnijih i najvećih sportskih događaja za mlade, Sportske igre mladih,  prošle je godine, također u sklopu Posuškog lita, na platou Trga hrvatskih branitelja okupio čak preko 900 djece, što je zaista bio sjajan prizor, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta!

Radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading