Select Page

NAKON PRESUDE ČELNICIMA HERCEG BOSNE Hrvatska predsjednica poziva na Pantovčak Hrvate iz BiH!

NAKON PRESUDE ČELNICIMA HERCEG BOSNE Hrvatska predsjednica poziva na Pantovčak Hrvate iz BiH!

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u subotu 2. prosinca će, prvi put, otvoriti vrata Pantovčaka Hrvatima iz Bosne i Hercegovine, objavljeno je na njezinom Facebook profilu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Povod i razlog za prijam Hrvata iz BiH hrvatska predsjednica nije obznanila, a njezinom službenom Facebook profilu tek je osvanula najava samog događaja:

“U subotu, 2. prosinca 2017. godine Ured predsjednice Republike Hrvatske otvara svoja vrata Hrvatima iz Bosne i Hercegovine.

Zainteresirani svoj dolazak moraju prijaviti putem obrasca koji se nalazi u na internetskoj stranici u prilogu. Popunjeni obrazac potrebno je poslati na e-mail protokol@predsjednica.hr ili putem faksa broj 385 1 4565 159 najkasnije do nedjelje, 26. studenoga 2017. godine”.

Kako će hrvatska predsjednica primit u svom uredu na Pantovčaku Hrvate iz BiH samo 3 dana nakon izricanja pravosnažne presude dužnosnicima Hrvatske Republike Herceg Bosne u Haagu, špekulira se kako je taj prijam povezan s presudom “šestorki”.

HMS

OGLASI

Loading