Select Page

Nakon stanke nastavljeno natjecanje u kadetskoj ligi rukometašica

Nakon stanke nastavljeno natjecanje u kadetskoj ligi rukometašica

U Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju ove je nedjelje odigrana utakmica 3. kola kadetske lige Rukometnog saveza Herceg- Bosne u kojoj su rukometašice HŽRK Posušje ugostile ekipu ŽRK Zrinjski. Utakmica je završila pobjedom gošći 18:23.

Prva je to natjecateljska utakmica nakon stanke od skoro tri mjeseca! Obje ekipe krenule su u utakmicu s dosta opreza i ispitivanja snaga, sve do sredine prvog dijela igralo se gol za gol, nakon čega plemkinje pojačavaju tempo, ali domaće igračice svojom borbenošću ne dopuštaju da se gošće odvoje na više od dva gola. Ipak pred kraj poluvremena, uz nekoliko vezanih tehničkih pogreški i pada koncentracije u igri domaćih, gošće to izvrsno koriste i završavaju prvo poluvrijeme s pet pogodaka prednosti (8:13). U drugom dijelu treneri s određenim izmjenama pokušavaju unijeti dodatni impuls u igri ekipa. Iako su domaće cure u nastavku pokušavale ubrzati igru i preuzeti inicijativu na terenu, gošće su se odlično postavljale u igri i mirno privele susret kraju!

Kod domaćih je briljirala Andrea Dumančić postigavši 11 pogodaka, a kod gošći su se iskazale Ina Džidić i Ana Kvesić s po 8 pogodaka!

Evo i sastava:

HŽRK POSUŠJE: A.Miličević, S.Budić, A.Dumančić(11), D.Mihalj, M.Galić, P.Martić(1), Lj.Penava, L.Penava, A.Ćesić(2), Z.Bradarić, J.Knezović, A.Rezo(3), A.Sabljo(1)
TRENER: Marin Markota
ŽRK ZRINJSKI: G.Lesse, I.Džidić(8), B.Karačić(3), M.Ćorić(3), E.Osmanović(1), A.Kvesić(8), A.Bošković, M.Beus, G.Raič, N.Karamatić, S.Arapović, L.Penavić,M.Kolobarić, L.Cvitković, N.Čule
TRENER: Tina Biokšić

U HŽRK Posušje trenutačno trenira 20 kadetkinja i 30 početnica. Podjećamo vas kako tijekom mjeseca ožujka traju upisi. Više potražite na facebook profilu kluba.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading