Select Page

Veliko zanimanje navijača za sezonske ulaznice HŠK Posušja, a danas igraju protiv Varaždina

Veliko zanimanje navijača za sezonske ulaznice HŠK Posušja, a danas igraju protiv Varaždina

‘’Došao sam na odmor u rodni kraj i kupio godišnju ulaznicu. I sebi i roditeljima. Iako većinu utakmicu neću pogledati uživo, želim pomoći svoj klub makar na ovaj način. Drago mi je da ih mogu pratiti barem na televiziji u tuđini’’, kazao nam je jedan gastarbajter, kupujući godišnje ulaznice HŠK Posušja uza sljedeću sezonu koja počinje za manje od dva tjedna i cijeli grad je nestrpljivo očekuje.

Sezonske ulaznice mogu se kupiti u Dribbling Sport Baru kod stadiona za tribine i za VIP. Iz kluba su nam potvrdili kako prodaja ulaznica za sada ide iznad očekivanja te da sljedećih dana može samo rasti jer su tek jučer poslije podne puštene u prodaju.

I dok se uprava priprema za novu sezonu, u kojoj će Posušje u prvom ugostiti Velež, pripremaju se i nogometaši. Trener Ferdo Milin sa svojim stručnim stožerom formu igrača brusi na Kupresu, a danas će odigrati pripremni susret s Varaždinom, povratnik u prvi razred hrvatskog nogometa. Ta utakmica igra se u 18 sati na Gradskom stadionu u Tomislavgradu ine treba sumnjati kako će i na tu pripremnu utakmicu doći brojni navijači plavo-bijelih kako bi vidjeli momčad za nova sezonu i podržali je s tribina.

Posusje.info (V.B.)

OGLASI

Loading