Select Page

Napretkov tjedan kulture u Mostaru

Napretkov tjedan kulture u Mostaru

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar želi napraviti još jedan iskorak kada su u pitanju kulturna događanja u Gradu na Neretvi.

Stoga su odlučili organizirati kulturnu manifestaciju naziva „Napretkov tjedan kulture“, a u sklopu kojeg će se od 9-14. ožujka 2020. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače održati pet kulturnih sadržaja, priopćeno je iz HKD Napredak. 

Napretkov tjedan kulture započinje u ponedjeljak 9. ožujka 2020. godine koncertom klasične glazbe. Idućeg dana, u utorak, 10. ožujka bit će otvorena izložba,  CIKLUS CONJUCTIO MAGNA, a u srijedu 11. ožujka upriličiti će se Korizmeni koncert.

U petak 13. ožujka na programu je promocija zbirke poezije Crta na dlanu, a Napretkov tjedan kulture završava u subotu 14. ožujka okruglim stolom naziva “Izazovi modernog hrvatskog jezika”, u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatskog jezika. Sudjeluju znanstvenici Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje iz Zagreba.

U prilogu pogledajte programske sadržaje i termine kao i sudionike  događanja, od glazbenih i likovnih sadržaja, promocije knjige i okruglog stola.

vecernji.ba

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading